Giv en gave i dit testamente

- og hjælp børn og unge langt ude i fremtiden.

Et testamente sikrer, at det er dig, der bestemmer over dine værdier. Både dem i huset, bilen og boligen. Men også at dine værdier og drømme lever videre.

En testamentarisk gave til Børns Vilkår vil betyde, at du er med til at hjælpe børn langt ud i fremtiden, og at vi sammen stopper svigt. Som velgørende organisation er vi fritaget for at betale arveafgift, hvorfor hele beløbet går til at hjælpe børn.

Læs mere om, hvordan du kan sikre din familie og samtidig medvirke til at stoppe svigt af børn. Din gave vil gøre en stor forskel.

Få svar på dine spørgsmål

Har du brug for hjælp?

Kontakt Sine Gadeberg

Sådan hjælper vi børn

arv, Arv: Giv en gave i dit testamente

På BørneTelefonen taler Børns Vilkår årligt med godt 50.000 børn og unge på chat, sms og telefon. De ringer om alt fra omsorgssvigt, mobning og skilsmisse.

arv, Arv: Giv en gave i dit testamente

I Børns Vilkår hjælper vi forældre, pårørende og fagpersoner med rådgivning. Vi har en stor specialviden om børn og unge, som vi gerne deler ud af.

arv, Arv: Giv en gave i dit testamente

I Børns Vilkår har vi professionelle bisiddere, som kan støtte børn eller unge i mødet med den offentlige forvaltning, så vi sikrer, at barnets rettigheder overholdes og barnets ønsker kommer frem.

arv, Arv: Giv en gave i dit testamente

Børns Vilkår arbejder for børns perspektiv og rettigheder i lovgivning – for at myndigheder forebygger og griber ind, når børn svigtes.

Bestem selv, hvad formuen skal gå til

Et testamente betyder, at du selv bestemmer, hvem der skal have glæde af din formue.

Har du ikke skrevet testamente, så afgør arveloven, hvem der arver dine penge. Med et testamente er der ingen tvivl om, hvad du ønsker, formuen skal gå til.

Bliv klogere på arveloven

Har du brug for et testamente?

For par med sammenbragte børn, ugifte samlevende og enlige er testamente altid en god ide, men gifte samlevende kan også have gavn af et testamente.

Såfremt I har børn, vil det være sådan, at børnene skal arve halvdelen efter den førstafdøde.

Læs mere