Billet til forestillingen ‘Anbragt’ på Teater Svalegangen den 16. april

Anbringelsesområdet er fyldt med dilemmaer, følelser, nuancer og kompleksitet. Derfor er det utrolig meningsfuldt at bruge kunsten som afsæt for at skabe refleksion og debat.

Og det er netop hvad vores samarbejde med Teater Svalegangen har til formål at gøre. I de kommende uger kan man i Aarhus se forestillingen Anbragt. Det er en tankevækkende og rørende fortælling om en ung kvinde, der kigger tilbage på sit liv som anbragt i en plejefamilie.

Det er stadig muligt at rekvirere en gratis billet til forestillingen. Hvis det har interesse, så anmod nedenfor. Billetterne udloves efter ’først til mølle’ princippet.

Forestillingen begynder den 16. april kl. 19.30 og slutter kl. 21.00. Efter en kort pause begynder paneldebatten, som varer en halv time.

Læs mere om forestillingen og find adressen her: https://www.svalegangen.dk/

Bemærk venligst, at det er en forpligtende tilmelding til forestillingen, du hermed anmoder om.

Bestil din billet her

"*" indikerer påkrævede felter

Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik