2020 har på alle måder været et helt særligt år, som har krævet helt særlige indsatser. Indsatser, som er blevet til takket været hjælp og opbakning fra vores mange støtter. Tusind tak til alle fonde, virksomheder og private støtter for at gøre vores arbejde for børnene muligt midt i en svær tid. Jeres hjælp er vigtigere end nogensinde før.

Samtaler på BørneTelefonen siden 2010

Antallet af samtaler på BørneTelefonen var i 2020 på næsten samme høje niveau som i 2019. Det på trods af, at rådgivningen i starten af året måtte omlægges til hjemmerådgivning, og at der derfor i en periode var en begrænset bemanding og åbningstid på telefonen.

Nøgletal for 2020

1900000

besøg på vores hjemmesider

130000

fulgte med på Twitter, Facebook og Instagram

57110

støttede Børns Vilkår – som medlem eller som donor

625

engagerede sig som frivillige rådgivere eller undervisere

674

børn fik en bisidder i kommunen eller i Familieretshuset

500

elevworkshops og forældreoplæg afholdt

Vi hjælper udsatte børn i Danmark
Her i coronatiderne føler jeg mig mega mega ked af det…jeg har ligesom mistet glæden ved det hele. Jeg føler mig meningsløs og rastløs og er samtidig ved at drukne i lektier og pligter. Min familie har aldrig irriteret mig mere (…) livet føles så ligegyldigt uden skolen (hvor man er væk fra familien) og uden venner (selvom jeg kun har to). Jeg føler mig helt i knæ over stress og tristhed håbløshed… hjælp mig Pige, 13 år

“Man har alt for meget tid til at være i sit eget hoved”

Da første corona-nedlukning ramte landet sidste forår, blev Noah pludselig opmærksom på, hvor ensom han var.

Læs Noahs historie

Støt vores arbejde

Med din støtte kan vi sikre, at endnu flere børn kan få hjælp på BørneTelefonen. Vi kan forebygge svigt gennem oplysning til forældre og fagfolk, og vi kan arbejde for politiske løsninger, som sætter barnets tarv først.

Støt nu

For virksomheder

Med din støtte kan vi sikre, at endnu flere børn kan få hjælp på BørneTelefonen. Vi kan forebygge svigt gennem oplysning til forældre og fagfolk, og vi kan arbejde for politiske løsninger, som sætter barnets tarv først.

Støt nu

Her kommer indtægterne fra (mio. kr.)

Sådan bruges pengene til arbejdet for børn (mio. kr.)

NB: Vores indsatser til at stoppe svigt af børn i Danmark dækker blandt andet over rådgivning på BørneTelefonen, ForældreTelefonen, bisidning af børn, erstatningssager for børn, børnepolitik samt projekter vedrørende børneinddragelse, tidlig indsats, skolefravær, trivsel og mobning, digitalt liv, som er understøttet af oplæg i hele landet for børn, forældre og fagfolk.

Årsrapport 2020

Læs

Årsregnskab Landsindsamling 2021

Læs

Årsregnskab Landsindsamling 2020

Læs

Indsamlingsregnskab 2020

Læs