Spiseklubben samler lokale børnefamilier til madoplevelser i fællesskabets, maddannelsens og bæredygtighedens tegn. Her kan børnefamilier og andre interesserede mødes om det fælles måltid og gode snakke rundt om bordet.
Bag initiativet står Børns Vilkår, som i samarbejde med Rub & Stub og Fødevarebanken lancerer det nye indslag på Valbys madscene. Rub & Stub er en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder for en mere bæredygtig madkultur, med særligt fokus på madspildsreduktion og madfællesskaber.
Dørene åbner fra kl. 16, hvor børn og voksne bydes velkommen med lidt frugt, kaffe og saft. Her vil der være mulighed for at snakke og lege og sammen hjælpes vi med at skabe rammerne for det fælles måltid.
Kom i god tid, for kl. 17.30 sætter vi os til bords. Her hjælpes vi ad med at hente maden ud til bordene. Menuen vil hver gang bestå af sund, bæredygtig og børnevenlig mad baseret på overskudsvarer fra FødevareBanken.
I Spiseklubben spiser vi ved ’storfamilieborde’ med plads til 8-12 personer. Her er man fælles om at hente kartofler, sørge for vand i kanderne og bære maden ind og ud.
Der vil være højstole til babyer og tumlinger, puder til de lidt større, gode pusleforhold samt plads til barne- og klapvogne.
Evt. særlige indholdsmæssige indslag eller gæsteværter annonceres i ugerne op til.
Menuen for kommende Spiseklubber offentliggøres på Facebook-eventen 1-2 dage i forvejen, grundet den overvejende brug af overskudsvarer.
Maden er primært vegetarisk, men alt afhængigt af hvilke overskudsvarer, der er på lager, vil vi også servere kødretter. Der er dog altid mulighed for at spise sig mæt i et komplet vegetarisk måltid.
Børns Vilkårs Hus findes på adressen:
Trekronergade 26 – 2500 Valby
Transport og adgang til huset:
Du skal være velkommen til at kontakte event-teamet på:
Event@bornsvilkar.dk
3555 5559 (alle hverdage 9-12:30)