Sammen om at styrke trivsel

Børns Vilkår og fodboldklubben FA 2000 – Frederiksberg Alliancen er gået sammen om at styrke trivsel blandt børn og unge i Danmark. Med samarbejdet forener vi FA 2000’s fokus på fællesskab og bevægelse med Børns Vilkårs indsats for at stoppe svigt gennem BørneTelefonen. Sammen kan vi skabe større synlighed omkring BørneTelefonen i lokalmiljøet blandt kernemålgruppen – børn og unge – og samtidig håber vi på at opnå støtte fra det lokale erhvervsliv, så flere børn kan få den hjælp, de har brug for.

FA2000s Klubchef (th.) og Formand (tv.)

Samarbejdet med Børns Vilkår er på mange måder helt unikt. Unikt fordi vi som fodboldklub tør stå på mål for de værdier vi har og fordi vi mener, at alle børn fortjener at blive set som dem de er. Vi er en af landets største fodboldklubber baseret på medlemmer og arbejder for at være én fodboldklub. Derfor passer Børns Vilkår og FA 2000 perfekt sammen på både den korte og lange bane. Vi er meget derfor meget stolte over at Børns Vilkår kan se en værdi i, at indgå et samarbejde med os og vi ser meget frem at udvikle dette fremadrettet. Mads Agner Veng, Klubchef i FA 2000

Bliv en del af samarbejdet

Vil du høre mere om, hvordan du eller din virksomhed kan yde støtte til samarbejdet kan du kontakte Klubchef i FA 2000 Mads Agner Veng.

Ved at blive sponsor fremmer i ikke alene lokalsporten og dermed et sundt fællesskab for mange børn og unge, I giver også de mest udsatte børn den mest betydningsfulde gave, man kan give: Chancen for at leve et liv uden vold, misbrug og frygt.

Kontakt i Børns Vilkår

Vil du høre mere om Børns Vilkårs indsats for at stoppe svigt af børn og unge, bl.a. gennem BørneTelefonen, kan du kontakte Corporate Relations Manager Jakob Skovgaard herunder.

Om FA 2000

FA 2000 er en fodboldklub på Frederiksberg hvor alle, der har lyst til at spille fodbold er velkomne.

Klubben rummer mange forskellige typer af spillere og mennesker. Vi har både plads og ressourcer til dem, der drømmer om at gå hele vejen, breddespillere, flygtningebørn og dem, der bare gerne vil dyrke det gode kammeratskab.

FA 2000 har som en af kun fire fodboldklubber i København klublicens til talentudvikling.

I praksis betyder det, at vi har stort fokus på talentudvikling i aldersgruppen fra U10-U15 drenge, og at vi har formaliseret vores tilgang til træning, udvikling af spillere, organisering af ressourcer og processer i klubben osv. På sigt er det vores ambition også at søge licens til pigeafdelingen. Vi har allerede nu fokus på at skabe et attraktivt pigemiljø.

FA står for Frederiksberg Alliancen. 2000 henviser til året, hvor klubben blev stiftet. Klubben er opstået ved en sammenslutning af klubberne B 1972, Boldklubben Dalgas og Frederiksbergkammeraternes Idrætsforening (FKIF).

FA 2000 har i dag næsten 2000 medlemmer og er dermed en af Danmarks største fodboldklubber.

Flere måder at støtte på