Sammen om at styrke trivsel

Børns Vilkår og fodboldklubben FA 2000 – Frederiksberg Alliancen er gået sammen om at styrke trivsel blandt børn og unge i Danmark. Med samarbejdet forener vi FA 2000’s fokus på fællesskab og bevægelse med Børns Vilkårs indsats for at stoppe svigt gennem BørneTelefonen. Sammen kan vi skabe større synlighed omkring BørneTelefonen i lokalmiljøet blandt børn og unge og samtidig håber vi på at opnå støtte fra det lokale erhvervsliv, så flere børn kan få den hjælp, de har brug for. Konkret betyder samarbejdet, at FA 2000 donerer mindst halvdelen af de sponsorater, som klubben modtager, til Børns Vilkår


Om vores partnerskab

Du skal ændre dit cookiesamtykke, for at se dette indhold.

Samarbejdet med Børns Vilkår er på mange måder helt unikt, fordi vi som fodboldklub tør stå på mål for de værdier, vi har og fordi vi mener, at alle børn fortjener at blive set som dem, de er. Vi er en af landets største fodboldklubber baseret på medlemmer og arbejder for at være én fodboldklub. Vi mener, at Børns Vilkår og FA 2000 passer perfekt sammen. Vi er derfor meget stolte over, at Børns Vilkår kan se en værdi i at indgå et samarbejde med os og vi ser frem at udvikle dette fremadrettet. Mads Agner Veng, Klubchef i FA 2000

Kontakt FA 2000

Vil du vide mere om, hvordan du eller din virksomhed kan bidrage til eller blive end del af samarbejdet, kan du kontakte Klubchef i FA 2000 Mads Agner Veng.

Kontakt Børns Vilkår

Vil du høre mere om Børns Vilkårs indsats for at sikre trivsel blandt sårbare børn og unge i Danmark, kan du kontakte Corporate Partnership Manager Elif Poulsen.

Om FA 2000

FA 2000 er en fodboldklub på Frederiksberg hvor alle, der har lyst til at spille fodbold er velkomne.

Klubben rummer mange forskellige typer af spillere og mennesker. Vi har både plads og ressourcer til dem, der drømmer om at gå hele vejen, breddespillere, flygtningebørn og dem, der bare gerne vil dyrke det gode kammeratskab.

FA 2000 har som en af kun fire fodboldklubber i København klublicens til talentudvikling.

I praksis betyder det, at vi har stort fokus på talentudvikling i aldersgruppen fra U10-U15 drenge, og at vi har formaliseret vores tilgang til træning, udvikling af spillere, organisering af ressourcer og processer i klubben osv. På sigt er det vores ambition også at søge licens til pigeafdelingen. Vi har allerede nu fokus på at skabe et attraktivt pigemiljø.

FA står for Frederiksberg Alliancen. 2000 henviser til året, hvor klubben blev stiftet. Klubben er opstået ved en sammenslutning af klubberne B 1972, Boldklubben Dalgas og Frederiksbergkammeraternes Idrætsforening (FKIF).

FA 2000 har i dag næsten 2000 medlemmer og er dermed en af Danmarks største fodboldklubber.


Andre måder at støtte på som virksomhed


Få nyt om Børns Vilkår

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.