Facer (Field-fundraiser)

Leder du efter et fedt og fleksibelt job hvor du gør en reel forskel og samtidig opbygger værdifuld erfaring? 

Som Facer hos Børns Vilkår får du muligheden for at være en del af en af Danmarks største NGO’er, hvor vi kæmper for børns rettigheder og giver dem den hjælp, som de har brug for i svære situationer. 

Dine opgaver vil bestå i at skrive folk i bybilledet op til medlemskab hos Børns Vilkår, samt promovere BørneTelefonen og andre initiativer, på udvalgte lokationer i København sammen med dit team. 

Vi søger dig som:

  • Er energisk og positiv
  • Tager udfordringer med et smil
  • Ønsker at udvikle dine sociale og kommunikative kompetencer
  • Ønsker at arbejde for en god sag

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at opbygge værdifuld erhvervserfaring
  • Et hyggeligt arbejdsmiljø, stærkt fællesskab og søde kollegaer 
  • Et fleksibelt arbejde, med mulighed for både dag og aftenarbejde 

Om du er ny eller kendt i rollen, sørger vi for, at du er godt klædt på til at komme i gang med jobbet ved hjælp af et stærkt introforløb og løbende undervisning, så du kan føle dig komfortabel og have det sjovt i rollen som Facer. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV!

Du skal ændre dit cookiesamtykke, for at se dette indhold.

Børns Vilkår
Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes, hverken af barnets nærmeste eller af samfundet. På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, som fortæller det, de ikke kan tale med andre om. Det giver os en unik indsigt i børns tanker og problemer; en indsigt, som vi handler på. Vores arbejde styrker børns rettigheder og børns tro på sig selv, og sikrer, at alle børn har mindst én, som lytter og hjælper. Børns Vilkår er der for børnene hver dag. Altid. Siden 1977 har Børns Vilkår sammen med støtter og samarbejdspartnere arbejdet for at stoppe svigt og for børns ret til en tryg barndom. Vi tror på børn. De er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar. Vær med – stop svigt

Frist
Vi indkalder løbende til samtaler

Kontaktperson
Ibou Villumsen Ndiaye

Jobtype
Timelønnet

Lokation
Købmagergade 5 ‑ 1150 København K, Denmark