8. maj – sammen hver for sig

Den allerede annoncerede fællestræning søndag d. 8. maj kommer nu i ny forklædning. Det bliver en sjov, aktiv og anderledes fællestræning – hver for sig. 

Søndag d. 8. maj 2022 mødes vi alle sammen (eller så mange som muligt) til første fællestræning for alle hold og deltagere. Men vi har valgt at ændre konceptet en anelse, så vi ikke alle skal mødes fysisk ét sted i Danmark. Vi har nemlig hørt på vandrørene, at I stadig har travlt med at ’samle jer som hold’ (især de store hold), og at der ikke er for meget hverken tid eller mønt til rådighed til at transportere sig langt for at mødes alle sammen allerede. 

Vi har besluttet at fællestræningen d. 8. maj stadig skal have en plads i vores alle sammens træningskalendere, men at vi kun mødes fysisk med vores egne hold, og lader de højere magter, et drys teknologi og en sjov udfordring samle os på tværs af landet dén dag. 

Så alle hold bedes derfor: 

  • Oprette en lokal vandretur af et par timers varighed, som starter præcis kl. 13.00.
  • Turen skal få jer omkring både skov, vandkant og mark/landevej.
  • Sørge for at have godt med strøm på mobilerne og gerne starte turen et sted, hvor der er nogenlunde adgang til det mobile internet.
  • Glæde jer til en anderledes vandretur og huske lidt snacks til hyggen, når der holdes pauser.

Puds både vandrestøvler, briller og tag måske også en kikkert med – vi får brug for gode ben, skarpe sanser, teamspirit og fightervilje 😉

Vi ses!

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke