Du er her

<< Tilbage til oversigten

Faderens bopæl

Min eks mænd har købt sommerhus og skal bo i. Det er et størrer renoverings projekt.

Jeg syns ikke boligforholdene er/bliver optimale for pigerne. Kan jeg komme indsigelser? Han syns selvfølgelig selv at det er rigtig fine forhold. Vi bliver uvenner det er helt sikkert når jeg siger nej til at pigerne skal bo der under de forhold når han har dem. Kan der komme en instands ud og se på hans bolig og give den ene eller den anden medhold?

Vh. Vette

Kære mor til to piger.

Du skriver ikke noget om, hvor mange dage, jeres piger skal bo hos deres far. Og hvad det helt konkret er for forhold, pigerne skal bo under. Så det bliver et meget overordnet svar, jeg kan give dig.

Der er meget vide rammer for, hvordan en familie kan bo. Det er den kommune, hvor børnene opholder sig under samværet, som skal føre tilsynet med børnene. En kommune har en tilsynsforpligtelse overfor alle børn, som opholder sig i kommunen jf. § 146 i Serviceloven, Også de børn, som er der på samvær. Du kan derfor kontakte dem og beskrive de forhold, som børnene skal bo under den kommende vinter, hvis du er bekymret - og I forbliver uenige om det er ordentlige forhold nok til at børnene kan bo der. 

Måske din eksmand er bange for at miste kontakten med børnene hvis ikke han kan være sammen med dem i byggeperioden? Kan I finde en anden løsning? Er der nogle bedsteforældre eller andre voksne i hans familie, som vil kunne stille deres hjem til rådighed i den periode?

Jeg vil opfordre dig til at kontakte vores ForældreTelefon og her drøfte din bekymring – for der er for mange ubesvarede spørgsmål til, at jeg kan give dig et fyldestgørende svar.

De bedste hilsner
SkilsmisseBrevkassen.

Kommentarer

It’s laborious to search out knowledgeable folks on this topic, however you sound like you realize what you’re speaking about! Thanks http://hellowh983mm.com

Skriv en kommentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Vi opfordrer til, at kommentarer til breve og svar skrives i en konstruktiv og hjælpsom tone.

Og vi forbeholder os retten til at slette kommentarer, hvis de eksempelvis er stødende eller private.