2 millioner kroner i 2022

101 seje vandrere og deres 202 ømme fødder kom d. 22. september 2022 i mål for enden af Caminoen i Santiago de Compostela. Det var afslutningen på Gå for BørneTelefonens første år, hvor hele 2 millioner kroner blev indsamlet til BørneTelefonen.

Inden turen gik til Caminoen havde holdene et halvt år til at vandretræne, opnå gode fællesskaber og indsamle penge. I den periode skabte de et hav af kreative fundraisingaktiviteter som fx støttekoncerter, foredrag, guidede vandreture, fællesspisninger og salg af holdsponsorater gennem deres netværk.

Vores deltagere i 2022 kan virkelig være stolte af dem selv!

Deltagernes personlige indsamlinger

Vores engagerede deltagere er kernen bag Gå for BørneTelefonen. Rundt om i hele landet skaber de synlighed for indsamlingseventet gennem vandretræning, samtidig med at de indsamler midler, så ingen børn og unge kontakter BørneTelefonen forgæves.

Du kan se deltagernes egne indsamlinger og vælge den indsamling, som du vil bakke op om.

Deltagernes indsamling

”Det er ikke nyt for mig at vandre, og det giver mig næring til både krop og sjæl. Men at kombinere det med indsamling og fokus på at hjælpe børn, der har det hårdt, giver mig et helt vanvittigt drive til at gå endnu mere og få endnu flere med.”

Hanne – Hold Syddanmark 2022

Partnere og sponsorer i 2022

Se de virksomheder, foreninger og organisationer, som bidrog til Gå for BørneTelefonen i 2022.

Se dem vi takker

Formålet

Der er tusindvis af grunde til, at vi går til fordel for BørneTelefonen. Faktisk over 55.324 grunde. Det var antallet af samtaler, som BørneTelefonen havde med børn og unge sidste år. På BørneTelefonen sidder vores mere end 700 uddannede frivillige rådgivere klar til at hjælpe, støtte og lytte til de børn og unge, som brug for en voksen at tale med – året rundt, døgnet rundt. Men vi kan ikke nå at besvare alle henvendelserne.

Derfor samler Gå for BørneTelefonen penge ind, så flere udsatte børn og unge kan få hjælp af BørneTelefonen. Fordi ingen børn skal stå alene med deres problemer.

Du skal ændre dit cookiesamtykke, for at se dette indhold.

Kontakt

Har du spørgsmål til Gå for BørneTelefonen 2023, kan du kontakte Børns Vilkår per mail herunder.

Send mail

Vil du vide mere om Gå for BørneTelefonen 2023? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Synes du Gå for BørneTelefonen lyder spændende, og vil du vide, hvordan du som privatperson, virksomhed eller samarbejdspartner kan bidrage til formålet?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig opdateret om Gå for BørneTelefonen 2023.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.