Gå og giv med Børns Vilkår

Gå for BørneTelefonen er et årligt indsamlingsprojekt, som kombinerer fællesskab, vandring og indsamling. Fra marts til september samler engagerede vandrehold fra hele landet penge ind til fordel for BørneTelefonen – alt imens de træner sig op til en ugelang finalevandring på Caminoen.

Hver eneste dag, døgnet rundt, er der børn og unge, som kontakter BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet af de voksne, der burde passe på dem. Ingen børn skal stå alene med deres problemer. Derfor går vi for BørneTelefonen.

I 2022 havde vi mere end 60.000 samtaler på BørneTelefonen, men vi kunne ikke nå at besvare alle henvendelser. Målet med indsamlingen er at uddanne endnu flere frivillige rådgivere, så ingen børn skal ringe forgæves – og så BørneTelefonen fortsat kan være åben, hele året og døgnet rundt.

På den måde er vi sammen om at stoppe svigt. Det kan du være med til.

Virtuelt infomøde

Vil du vide mere om rollen som holdleder ved Gå for BørneTelefonen 2023?

Tilmeld dig vores digitale infomøde 5. januar kl. 19:00-20:30. Her kan du høre mere om indsamlingseventet og holdlederrollen og få svar på dine spørgsmål.

Tilmelding skal ske senest 2. januar kl. 12:00.

Om konceptet

Vandretræning

Allerede fra marts 2023 begynder holdene at vandretræne. Undervejs samler de ind til BørneTelefonen, skaber holdånd og træner sig op til at kunne gå på Caminoen.

Vandretræningen er en vigtig del af indsamlingseventet – både individuelt og kollektivt. Den skal sikre, at alle deltagere holder sig aktive, og er klar til vandring i raskt tempo i Spanien

Indsamling

Vi går til fordel for BørneTelefonen. Indsamlingen er med til at sikre, at sårbare og udsatte børn og unge i Danmark har mindst én voksen, som lytter, hjælper og rådgiver på barnets præmisser. Vi skaber synlighed omkring formålet, og banker på hos virksomheder for at fortælle dem, at BørneTelefonen har stor værdi.

Indsamlingen sker både via sponsorater, fælles holdindsatser og individuel indsamling ­– det er kun fantasien, der sætter grænser.

  

Fællesskab

Gå for BørneTelefonen tror på fællesskabets kraft, for sammen er vi stærkest. Både når vi vandrer, fundraiser og møder udfordringer, holder vi sammen.

Selvom holdlederne har ansvaret for at lede holdet i den rigtige retning, så opnår vi langt mere, når alle deltagere samarbejder mod det fælles mål, hjælper hinanden og spiller hinanden stærkere. På den måde kan vi nå endnu længere i kampen for at stoppe svigt af børn og unge i Danmark.  

FAQ / Det skal du vide som holdleder og deltager

Indsamlingen og vandretræningen starter i marts og slutter ved udgangen af september måned.

Finaleturen på Caminoen i Spanien foregår d. 17-23. september.

Vi søger så mange holdledere som muligt.
Hver holdleder skal samle et hold på mellem 8 og 12 deltagere.

Det er ikke et krav, at der skal være et helt bestemt antal deltagere pr. hold, men vi forventer, at ét hold kan indsamle 250.000 kr. i løbet af de ca. 6 måneder, der vandres og indsamles i 2023.

Aldersgrænsen for deltagelse i Gå for BørneTelefonen er 18+.

Det er holdlederen, der har ansvaret for at finde deltagere og sammensætte sit eget hold. Viser det sig at være en udfordring at fylde et hold op, vil Børns Vilkår i samarbejde med holdlederen hjælpe med at finde manglende deltagere.

Som holdleder er det din opgave at hjælpe og vejlede de andre deltagere på holdet. Holdlederen sikrer, at holdet har retning, samling og fremdrift, og har dermed det overordnede ansvar for at planlægge fællestræninger, koordinere indsamlingsindsatser mm.

Men alt er en holdindsats, og derfor er det oplagt at uddelegere forskellige opgaver til tovholdere på holdet.

Kommunikationen mellem vandreholdene og Børns Vilkår sker primært gennem holdlederne. De er derfor i løbende kontakt med teamet bag Gå for BørneTelefonen 2023 under afviklingen af projektet.

Som deltager bliver du en del af et vandrehold og et unikt fællesskab, som hjælper og støtter hinanden. Dit engagement og gåpåmod under indsamlingen og vandretræningen betyder meget, for at holdet kommer godt og samlet i mål.

Prisen er 14.089 kroner per person for deltagelse i Gå for BørneTelefonen 2023 (prisen gælder både for holdledere og deltagere).

Prisen inkluderer:

  • Et halvt års vandrings- og træningsfællesskab
  • Fly tur/retur til Spanien + transfer til hotellerne
  • Hotelovernatninger i Spanien på dobbeltværelser
  • Fuld forplejning i Spanien
  • Daglig bagagetransport på Caminoen
  • Fælles afslutningsgallamiddag
  • Pilgrimspas
  • Tøj/merchandise-pakke fra Eventyrsport

Ønsker du at sove alene, koster det et tillæg på 2.150 kroner (begrænset antal pladser)

Vi samler ind til BørneTelefonen

Når du støtter Gå for BørneTelefonen, bidrager du til, at BørneTelefonen kan hjælpe det stigende antal af børn og unge, som har brug for en voksen at tale med.

Hver dag, døgnet rundt, er der børn og unge, der kontakter BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet af de voksne, der burde passe på dem. Og hver dag fortæller de om det, der gør allermest ondt. Om selvmordstanker. Forældrenes misbrug. Mobning. Vold. Ensomhed. Én samtale kan være nok til at give børnene viljestyrken og modet tilbage. Derfor betyder dit engagement i Gå for BørneTelefonen utroligt meget for os, og endnu mere for børnene.

Læs om BørneTelefonen

Kontakt

Har du spørgsmål til Gå for BørneTelefonen 2023, kan du kontakte Børns Vilkår per mail herunder.

Du kan også ringe til os på tlf.: 2935 7162. Telefonen har åbent tirsdag 10-13 og torsdag 10-15.

Send mail

Vil du vide mere om Gå for BørneTelefonen 2023? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Synes du Gå for BørneTelefonen lyder spændende, og vil du vide, hvordan du som privatperson, virksomhed eller samarbejdspartner kan bidrage til formålet?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig opdateret om Gå for BørneTelefonen 2023.

 • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.