Gå og giv med Børns Vilkår

Gå for BørneTelefonen er et årligt indsamlingsprojekt, der kombinerer indsamling, vandring og fællesskab. Fra marts til september samler engagerede vandrehold fra hele landet penge ind til fordel for BørneTelefonen. Det hele slutter med en ugelang finalevandring på Caminoen.

I 2022 havde vi mere end 60.000 samtaler på BørneTelefonen, men vi kunne ikke nå at besvare alle henvendelser. Vi går for BørneTelefonen for at sikre, at ingen børn og unge skal ringe forgæves.

Vil du bidrage til indsamlingen i 2023, kan du gøre det ved at støtte de enkelte deltagere, holdenes fælles indsamlinger eller ved at blive sponsor.

Skriv dig op her for at få besked, når vi åbner for tilmeldingen til Gå for BørneTelefonen 2024.

Virtuelt infomøde

Vil du vide mere om rollen som holdleder ved Gå for BørneTelefonen 2023?

Tilmeld dig vores digitale infomøde 5. januar kl. 19:00-20:30. Her kan du høre mere om indsamlingseventet og holdlederrollen og få svar på dine spørgsmål.

Tilmelding skal ske senest 2. januar kl. 12:00.

Om konceptet

Indsamling

Vi samler ind til BørneTelefonen for at sikre, at sårbare og udsatte børn og unge i Danmark har mindst én voksen, som lytter, hjælper og rådgiver på barnets præmisser. De indsamlede midler går til drift af BørneTelefonen, uddannelse af rådgivere og udbredelse af kendskabet til BørneTelefonen.

Der samles både ind via sponsorater, fælles holdindsatser og individuel indsamling. Det er kun fantasien, der sætter grænser.Vandretræning

Allerede fra marts begynder holdene at gå ture og vandretræne sammen. Undervejs bliver der samlet ind til BørneTelefonen, skabt holdånd og lavet sjove events og arrangementer.

Træningen er en vigtig del af projektet ­– både individuelt og kollektivt – fordi alle bliver klar til fælles vandring i raskt tempo på Caminoen i Spanien.

  

Fællesskab

Gå for BørneTelefonen tror på fællesskabets kraft, for sammen er vi stærkest. Både når vi vandrer, fundraiser og møder udfordringer, holder vi sammen.

Vi kan nå langt, når alle samarbejder mod det fælles mål, hjælper hinanden og spiller hinanden stærkere. På den måde er vi sammen om at stoppe svigt af børn og unge i Danmark.  

Det siger deltagerne om Gå for BørneTelefonen

Det har været en fantastisk oplevelse at gå Caminoen. Det er fedt at opleve, at man kan mere, end man tror, og at pengene samtidig tikker ind til et virkelig godt formål. Det er det hele værd og absolut en stor grund til at melde sig til.
Det kan være svært og grænseoverskridende at skulle ud og samle penge ind, men blot husk på at man jo gør det for et rigtigt godt formål.
Vælg at involvere dig i events, som du selv synes er sjovt, da det tager tid at arrangere og eksekvere. Det bedste resultat kommer, når dit netværk kan mærke, at du selv er top-engageret i eventet.
Til nye deltagere: Gør det! Det er fantastisk at opleve det fællesskab, der opstår, når man går sammen om at hjælpe en smuk sag. Imponerende projekt.

Vi samler ind til BørneTelefonen

Når du støtter Gå for BørneTelefonen, bidrager du til, at BørneTelefonen kan hjælpe det stigende antal af børn og unge, som har brug for en voksen at tale med.

Hver dag, døgnet rundt, er der børn og unge, der kontakter BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet af de voksne, der burde passe på dem. Og hver dag fortæller de om det, der gør allermest ondt. Om selvmordstanker. Forældrenes misbrug. Mobning. Vold. Ensomhed. Én samtale kan være nok til at give børnene viljestyrken og modet tilbage. Derfor betyder dit engagement i Gå for BørneTelefonen utroligt meget for os, og endnu mere for børnene.

Læs om BørneTelefonen

Kontakt

Har du spørgsmål til Gå for BørneTelefonen, kan du kontakte os på mail herunder.

Du kan også ringe til os på 36 18 01 38. Telefonen har åbent mandag til torsdag 10-14.

Send mail

Vil du være med i Gå for BørneTelefonen 2024?

Udfyld formularen nedenfor og få besked, når vi åbner for tilmeldingen til næste år. Du kan også udfylde formularen, hvis du som privatperson, virksomhed eller samarbejdspartner vil høre mere om andre måder at engagere sig i projektet.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.