Gå og giv med Børns Vilkår

Gå for BørneTelefonen er et årligt indsamlingsevent arrangeret af Børns Vilkår. Over hele landet samler engagerede og dedikerede vandrehold penge ind til BørneTelefonen, mens de går i raskt tempo mod Caminoen i Spanien.

Ved Gå for BørneTelefonen 2023 har vi et mål om at indsamle 2,5 millioner kroner til fordel for udsatte børn og unge. Vi ved, at vi i fællesskab kan sikre, at endnu flere børn får den hjælp og støtte, de har brug for. På den måde er vi sammen om at stoppe svigt. Det kan du være med til.

Lige nu søger vi stærke holdledere og engagerede deltagere, som har lyst til at gøre en indsats ved dette års indsamling.
Igennem vandretræning og fundraising går og giver holdene til BørneTelefonen – både før og under finaleturen på Caminoen.

Skal du gå med…?

Ansøg om at blive holdleder

Kan du samle et hold af engagerede deltagere, lede jeres fælles indsamling og gå forrest mod Caminoen? Så kan du ansøge via skemaet nedenfor. 

Der er ansøgningsfrist 5. februar.

Ansøg nu

Ansøg om at blive deltager

Har du lyst til at engagere dig i indsamlingen ved Gå for BørneTelefonen 2023 og blive en del af et unikt vandrefællesskab? Så send os en ansøgning nedenfor.

Der er ansøgningsfrist 5. februar.

Ansøg nu

Virtuelt infomøde

Vil du vide mere om rollen som holdleder ved Gå for BørneTelefonen 2023?

Tilmeld dig vores digitale infomøde 5. januar kl. 19:00-20:30. Her kan du høre mere om indsamlingseventet og holdlederrollen og få svar på dine spørgsmål.

Tilmelding skal ske senest 2. januar kl. 12:00.

Om konceptet

Vandretræning

Allerede fra marts 2023 begynder holdene at vandretræne. Undervejs samler de ind til BørneTelefonen, skaber holdånd og træner sig op til at kunne gå på Caminoen.

Vandretræningen er en vigtig del af indsamlingseventet – både individuelt og kollektivt. Den skal sikre, at alle deltagere holder sig aktive, og er klar til vandring i raskt tempo i Spanien

Indsamling

Vi går til fordel for BørneTelefonen. Indsamlingen er med til at sikre, at sårbare og udsatte børn og unge i Danmark har mindst én voksen, som lytter, hjælper og rådgiver på barnets præmisser. Vi skaber synlighed omkring formålet, og banker på hos virksomheder for at fortælle dem, at BørneTelefonen har stor værdi.

Indsamlingen sker både via sponsorater, fælles holdindsatser og individuel indsamling ­– det er kun fantasien, der sætter grænser.

  

Fællesskab

Gå for BørneTelefonen tror på fællesskabets kraft, for sammen er vi stærkest. Både når vi vandrer, fundraiser og møder udfordringer, holder vi sammen.

Selvom holdlederne har ansvaret for at lede holdet i den rigtige retning, så opnår vi langt mere, når alle deltagere samarbejder mod det fælles mål, hjælper hinanden og spiller hinanden stærkere. På den måde kan vi nå endnu længere i kampen for at stoppe svigt af børn og unge i Danmark.  

FAQ / Det skal du vide som holdleder og deltager

Indsamlingen og vandretræningen starter i marts og løber frem til september. Finaleturen på Caminoen i Spanien afvikles i september 2023. Vi forventer, at de præcise datoer bliver d. 17-23. september på Caminoen.

Vi søger så mange holdledere som muligt.
Hver holdleder skal samle et hold på mellem 8 og 12 deltagere.

Det er ikke et krav, at der skal være et helt bestemt antal deltagere pr. hold, men vi forventer, at ét hold kan indsamle 250.000 kr. i løbet af de ca. 6 måneder, der vandres og indsamles i 2023.

Aldersgrænsen for deltagelse i Gå for BørneTelefonen er 18+.

Det er holdlederen, der har ansvaret for at finde deltagere og sammensætte sit eget hold. Viser det sig at være en udfordring at fylde et hold op, vil Børns Vilkår i samarbejde med holdlederen hjælpe med at finde manglende deltagere.

Som holdleder er det din opgave at hjælpe og vejlede de andre deltagere på holdet og sikre at holdet har retning, samling og fremdrift. Du har det overordnede ansvar for fællesskabet, indsamlingen og træningen, og kan vælge at uddelegere opgaver til tovholdere på holdet.

Kommunikationen mellem vandreholdene og Børns Vilkår sker primært gennem holdlederne. De er derfor i løbende kontakt med teamet bag Gå for BørneTelefonen 2023 under afviklingen af indsamlingseventet.

Du kan ansøge om en plads som holdleder ved at udfylde ansøgningsskemaet her.

Som deltager bliver du en del af et vandrehold og et unikt fællesskab, som hjælper og støtter hinanden. Dit engagement og gåpåmod under indsamlingen og vandretræningen betyder meget, for at holdet kommer godt og samlet i mål.

Du kan ansøge om en plads som deltager ved at udfylde ansøgningsskemaet her.

Ansøgningsfristen for deltagelse – uanset om du ønsker at være holdleder eller deltager ved Gå for BørneTelefonen – er den 5. februar.

Alle holdlederansøgninger bliver besvaret senest 9. februar. Dem der har ansøgt om en plads som deltager, får senest svar 15. februar, hvor alle hold forventes at være sat.

Forvent en samlet pris på cirka 15.000 kroner per person for deltagelse i Gå for BørneTelefonen 2023 (prisen gælder både for holdledere og deltagere).

Prisen inkluderer:

  • Et halvt års vandrings- og træningsfællesskab
  • Fly tur/retur til Spanien + transfer til hotellerne
  • Hotelovernatninger i Spanien på dobbeltværelser
  • Fuld forplejning i Spanien
  • Daglig bagagetransport på Caminoen
  • Pilgrimspas
  • Tøj/merchandise-pakke

Ønsker du at sove alene, koster det et tillæg på cirka 3000 kroner (begrænset antal pladser)

Det siger deltagerne om Gå for BørneTelefonen 2022

Det har været en fantastisk oplevelse at gå Caminoen. Det er fedt at opleve, at man kan mere, end man tror, og at pengene samtidig tikker ind til et virkelig godt formål. Det er det hele værd og absolut en stor grund til at melde sig til.
Det kan være svært og grænseoverskridende at skulle ud og samle penge ind, men blot husk på at man jo gør det for et rigtigt godt formål.
Vælg at involvere dig i events, som du selv synes er sjovt, da det tager tid at arrangere og eksekvere. Det bedste resultat kommer, når dit netværk kan mærke, at du selv er top-engageret i eventet.
Til nye deltagere: Gør det! Det er fantastisk at opleve det fællesskab, der opstår, når man går sammen om at hjælpe en smuk sag. Imponerende projekt.
Læs mere om 2022

Støt os

– vælg støttebeløb herunder

Vi samler ind til BørneTelefonen

Når du støtter Gå for BørneTelefonen, bidrager du til, at BørneTelefonen kan hjælpe det stigende antal af børn og unge, som har brug for en voksen at tale med.

Hver dag er der børn, der kontakter BørneTelefonen, fordi de i årevis har gået rundt alene – uden at fortælle nogen, at mor og far drikker, at de bliver mobbet i skolen, og at de skærer i sig selv, fordi de ikke kan holde det ud. Én samtale kan være nok til at give børnene viljestyrken og modet tilbage. Derfor betyder dit engagement i Gå for BørneTelefonen utroligt meget for os, og endnu mere for børnene.

Læs om BørneTelefonen

Kontakt

Har du spørgsmål til Gå for BørneTelefonen 2023, kan du kontakte Børns Vilkår per mail herunder.

Send mail

Vil du vide mere om Gå for BørneTelefonen 2023? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Synes du Gå for BørneTelefonen lyder spændende, og vil du vide, hvordan du som privatperson, virksomhed eller samarbejdspartner kan bidrage til formålet?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig opdateret om Gå for BørneTelefonen 2023.

 • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.