Vi støtter sammen – sådan fundraiser vi  

Hovedmålet med at Gå for BørneTelefonen er at samle midler til BørneTelefonen. Derfor bliver det også en gennemgående aktivitet i hele forløbet på linje med selve vandretræningen.  

Og alle kan bidrage! Uanset om du har erfaring med fundraising eller om det er helt ukendt land for dig, så sørger vi for, at de nødvendige materialer og en grundig guide er klar til dig, så du bliver klar til at samle penge ind for den gode sag. 

Indsamlede midler går til BørneTelefonen

Børns Vilkår arbejder dagligt for, at intet barn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller af samfundet. 

Vi tror på børn. De er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar.  
Siden 1977 har vi arbejdet for børns ret til en tryg barndom. Det har vi gjort sammen med støtter og samarbejdspartnere, og nu kan du blive én af vores vigtige støtter ved at Gå for BørneTelefonen, samle penge ind og være med til at skabe endnu mere synlighed.   

En af vores vigtigste indsatser er BørneTelefonen, som er børn og unges linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte. En hel masse børnefaglige frivillige sidder klar til at hjælpe børn og unge – hver dag, døgnet rundt!  
Det koster en hel del at holde BørneTelefonen kørende, og derfor skal vi ud og Gå for BørneTelefonen, så vi kan sikre den fortsatte drift af BørneTelefonen. 

Læs mere om BørneTelefonen

Hvor meget skal man samle ind?

Med den allerførste Gå for BørneTelefonen håber vi at kunne indsamle 1.000.000 kroner til BørneTelefonen. 

Vi tror på, at vi sammen kan nå målet, ved at alle deltagere og hold gør en både individuel og fælles indsats, rækker ud i sit netværk og ikke mindst tænker kreativt: Hvad kan vi gøre, for at skabe synlighed og interesse for projektet og den gode sag.  

Når 1+1 gi’r mere end 2 

Ud over værdien i de midler, som bliver samlet ind i forbindelse med fundraising og indsamlingsevents, er der også stor værdi i den synlighed og opmærksomhed, der følger med – fx i lokalpressen og på sociale medier. Både for de virksomheder, som vælger at støtte op om Gå for BørneTelefonen, og naturligvis også for Gå for BørneTelefonen og Børns Vilkårs arbejde generelt. 

Her på kontoret arbejder vi naturligvis sideløbende på at finde gode, stærke og større partnerskaber hos erhvervsliv og fonde, som har lyst til at ’gå med’ og støtte den gode sag.  

Læs mere om partnerskaber