Gå og giv med Børns Vilkår

Gå for BørneTelefonen er et årligt indsamlingsevent arrangeret af Børns Vilkår, hvor engagerede og dedikerede vandrehold fra hele landet samler penge ind til BørneTelefonen, mens de går i raskt tempo mod Caminoen i Spanien.

Ved Gå for BørneTelefonen 2023 har vi et mål om at indsamle 2,5 millioner kroner. Vi ved, at vi igennem indsamling, fællesskab og vandretræning kan sikre, at endnu flere børn og unge får den hjælp, de har brug for. Og DU kan være med.
Lige nu søger vi stærke holdledere, som kan samle et team af engagerede deltagere, organisere indsamlingsaktiviteter og planlægge vandretræning frem mod turen på Caminoen i september 2023.

Skal du gå forrest…?

Om konceptet

Vandretræning

Allerede fra marts 2023 begynder holdene at vandretræne – både for at samle ind til BørneTelefonen, for at skabe holdånd og for at træne op til at kunne gå på Caminoen.

Vandretræningen er en vigtig del af indsamlingseventet – både individuelt og kollektivt. Den skal sikre, at alle deltagere holder sig aktive, har et mål og er klar til vandring i raskt tempo i Spanien

Indsamling

Vi går til fordel for BørneTelefonen. Vi samler penge ind, fordi sårbare og udsatte børn og unge i Danmark skal have mindst én voksen, som lytter, hjælper og rådgiver på barnets præmisser. Vi skaber synlighed omkring formålet, og banker på hos virksomheder for at fortælle dem, at BørneTelefonen har stor værdi.

Indsamlingen sker både via sponsorater, fælles holdindsatser og individuel indsamling ­– det er kun fantasien, der sætter grænser.

  

Fællesskab

Gå for BørneTelefonen tror på fællesskabets kraft, for sammen er vi stærkest. Både når vi vandrer, fundraiser og møder udfordringer, holder vi sammen.

Selvom holdlederne har ansvaret for at lede holdet i den rigtige retning, så opnår vi langt mere, når alle deltagere samarbejder mod det fælles mål, hjælper hinanden og spiller hinanden stærkere. På den måde kan vi nå endnu længere i kampen for at stoppe svigt af børn og unge i Danmark.  

FAQ / Det skal du vide som holdleder

Indsamlingen og træningen starter i marts og løber frem til september. Turen til Caminoen i Spanien afvikles i september 2023.

Vi søger så mange holdledere som muligt.
Hver holdleder skal selv stille med et hold på mellem 8 og 12 deltagere.
Det er ikke et krav, at der skal være et helt bestemt antal deltagere, men vi forventer, at ét hold kan indsamle 250.000 kr. i løbet af de ca. 6 måneder, der vandres i 2023.

Det er holdlederen, der har ansvaret for at finde deltagere og sammensætte sit eget hold. Viser det sig at være en udfordring at fylde et hold op, vil Børns Vilkår i samarbejde med holdlederen hjælpe med at finde manglende deltagere.

Som holdleder er det din opgave at hjælpe og vejlede de andre deltagere på holdet og sikre at holdet har retning, samling og fremdrift. Du har det overordnede ansvar for fællesskabet, indsamlingen og træningen.

Holdlederen er i løbende kontakt med Børns Vilkår, da kommunikationen mellem Børns Vilkår og holdene primært sker gennem holdlederne.

Du kan ansøge om en plads som holdleder ved at udfylde ansøgningsskemaet her.

Ansøgningsfristen for deltagelse er 8. januar 2023.
Du vil få svar på din ansøgning hurtigst muligt derefter.

Forvent en samlet pris på cirka 15.000 kroner per person for deltagelse i Gå for BørneTelefonen 2023 (prisen gælder både for holdledere og deltagere).

Prisen inkluderer:

  • Et halvt års vandrings- og træningsfællesskab
  • Fly tur/retur til Spanien
  • Hotelovernatninger i Spanien på dobbeltværelser
  • Fuld forplejning i Spanien
  • Daglig bagagetransport på Caminoen
  • Pilgrimspas
  • Tøjpakke/Merchandise

Ønsker du at sove alene, koster det et tillæg på cirka 3000 kroner (begrænsede pladser)

Vi afholder en infoaften 5. januar 2023, hvor potentielle holdledere kan deltage og få mere at vide om indsamlingseventet og rollen som holdleder.

Har du yderligere spørgsmål, kan du skrive til gfb@bornsvilkar.dk. Vi svarer på eventuelle spørgsmål hurtigst muligt.

Det siger deltagerne om Gå for BørneTelefonen 2022

Det har været en fantastisk oplevelse at gå Caminoen. Det er fedt at opleve, at man kan mere, end man tror, og at pengene samtidig tikker ind til et virkelig godt formål. Det er det hele værd og absolut en stor grund til at melde sig til.
Det kan være svært og grænseoverskridende at skulle ud og samle penge ind, men blot husk på at man jo gør det for et rigtigt godt formål.
Vælg at involvere dig i events, som du selv synes er sjovt, da det tager tid at arrangere og eksekvere. Det bedste resultat kommer, når dit netværk kan mærke, at du selv er top-engageret i eventet.
Til nye deltagere: Gør det! Det er fantastisk at opleve det fællesskab, der opstår, når man går sammen om at hjælpe en smuk sag. Imponerende projekt.
Læs mere om 2022

Virtuelt infomøde

Vil du vide mere om rollen som holdleder ved Gå for BørneTelefonen 2023?

Tilmeld dig vores digitale infomøde 5. januar kl. 19-20.30. Her kan du høre mere om indsamlingseventet og holdlederrollen og få svar på dine spørgsmål.

Tilmelding skal ske senest 2. januar kl. 12:00.

Ansøg om at blive holdleder

Hvis du allerede nu ved, at du kan samle et hold af engagerede deltagere, føre dem mod Caminoen og lede jeres fælles indsamling, kan du udfylde ansøgningsskemaet nedenfor. 

Der er ansøgningsfrist 8. januar 2023.

Ansøg nu

Vi samler ind til BørneTelefonen

Når du støtter Gå for BørneTelefonen, bidrager du til, at BørneTelefonen kan hjælpe det stigende antal af børn og unge, som har brug for en voksen at tale med.

Hver dag er der børn, der kontakter BørneTelefonen, fordi de i årevis har gået rundt alene – uden at fortælle nogen, at mor og far drikker, at de bliver mobbet i skolen, og at de skærer i sig selv, fordi de ikke kan holde det ud. Én samtale kan være nok til at give børnene viljestyrken og modet tilbage. Derfor betyder dit engagement i Gå for BørneTelefonen utroligt meget for os, og endnu mere for børnene.

Læs om BørneTelefonen

Kontakt

Har du spørgsmål til Gå for BørneTelefonen 2023, kan du kontakte Børns Vilkår per mail herunder.

Send mail

Vil du vide mere om Gå for BørneTelefonen 2023? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Synes du Gå for BørneTelefonen lyder spændende, og vil du vide, hvordan du som privatperson, virksomhed eller samarbejdspartner kan bidrage til formålet?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig opdateret om Gå for BørneTelefonen 2023.

 • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.