GÅ FOR BørneTelefonen – så er du med til at hjælpe svigtede børn og unge!

Gå for BørneTelefonen er et årligt indsamlingsprojekt, hvor vandrehold fra hele landet samler penge ind til BørneTelefonen. Når du er med i Gå for BørneTelefonen, vil du over et halvt år opleve vilde vandreture i den danske natur og være en del af meningsfulde indsamlingsaktiviteter. Forløbet kulminerer med en ugelang og udfordrende vandretur på enten Caminoen i Spanien eller i Harzen.

I 2023 samlede vores fantastiske deltagere lige knap 1.000.000 kr. ind ved fx at søge sponsorater fra lokale og nationale virksomheder, lave koncerter, arrangere gå-banko, gåture, saunagus og loppemarkeder og meget, meget mere. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Send din ansøgning

Hvis du er interesseret i at deltage i Gå for BørneTelefonen på Caminoen, skal du ansøge om en plads. Før du ansøger, er det vigtigt, at du har læst Ofte stillede spørgsmål, så du ved, hvad det kræver af dig at deltage. Der er deadline for at ansøge d. 19. november. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Sådan er du med

Du skal ændre dit cookiesamtykke, for at se dette indhold.

Hvorfor går vi for BørneTelefonen?

Hver eneste dag er der børn og unge, som kontakter BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet af de voksne, der burde passe på dem. Ingen børn skal stå alene med deres problemer. Og bare én samtale kan være nok til at give børnene viljestyrken og modet tilbage.

I 2022 havde vi mere end 60.000 samtaler på BørneTelefonen, men vi kunne ikke nå at besvare alle henvendelser. Vi samler ind, så ingen børn skal ringe forgæves.

Ofte stillede spørgsmÅl

Bliv sponsor

Caminoen og Harzen

Kontakt

Har du spørgsmål til Gå for BørneTelefonen, kan du kontakte os på mail herunder.

Du kan også ringe til os på 36 18 01 38. Telefonen har åbent mandag til torsdag 10-14.