Hjælp os med at hjælpe – støt op om Gå for BørneTelefonen. 

Der er mange årsager til, at vi går for BørneTelefonen. Faktisk over 50.000 årsager.
I 2020 var der 52.721 samtaler på BørneTelefonen, som året rundt, døgnet rundt hjælper, støtter og lytter til børn og unge, som har det svært, føler sig svigtede og har brug for en voksen, som er der for deres skyld. Det koster rigtig mange penge at drive BørneTelefonen, og derfor ser vi os hele tiden om efter nye måder at finansiere driften på.  

Støt op om Gå for BørneTelefonen, og styrk samtidig jeres CSR-profil

Hovedsponsor

Denne plads kan blive din

Kontakt projektleder Luna Lundsgaard
36 18 01 38
✉️ luna@bornsvilkar.dk

Denne plads kan blive din

Kontakt projektleder Luna Lundsgaard
36 18 01 38
✉️ luna@bornsvilkar.dk

Som hovedsponsor er I med allerforrest. Et hovedsponsorat bidrager nemlig til udviklingen, driften og ikke mindst udbredelsen af Gå for BørneTelefonen, så endnu flere kan gå med i årene fremover og sikre flere vigtige midler til BørneTelefonen. 

Som hovedsponsor har I mulighed for at engagere jer endnu mere i Gå for BørneTelefonen og sætte et solidt aftryk på eventet. Vi forventer som minimum et 2-årigt samarbejde, som giver værdi i begge retninger, og vi håber, at det kan udvikle sig endnu længere. 

Vi eksponerer naturligvis vores hovedsponsorer størst og forrest på vandrejakken og mange andre steder, og så er der rig mulighed for, at I selv kan synliggøre partnerskabet, dér hvor det skaber værdi for jer. 

Som hovedsponsor får I:

 • Sponsordiplom og takkebrev 
 • Logo, link og præsentation af virksomheden her på siden 
 • Logo (mono color) størst og forrest på vandretøjet 
 • Eksponering via presseaktiviteter  
 • Synlighed via SoMe-opslag m. fotos  
 • Digital logopakke med ”Vi støtter Børns Vilkår” 
  inkl. mailsignatur, webknap og trykbadge 
 • Billedpakke med content til fx SoMe 
 • Mulighed for oplæg fra BørneTelefonen 
 • Mulighed for at sende medarbejdere med på Gå for BørneTelefonen 

Pris: 250.000,-


CSR-partner

Denne plads kan blive din

Kontakt projektleder Luna Lundsgaard
📞 36 18 01 38
✉️ luna@bornsvilkar.dk

Denne plads kan blive din

Kontakt projektleder Luna Lundsgaard
📞 36 18 01 38
✉️ luna@bornsvilkar.dk

Som CSR-partner yder I først og fremmest en vigtig donation til Gå for BørneTelefonen, som vil gøre en stor forskel for rigtig mange børn og unge. 

Et CSR-partnerskab varer i 1 år og giver ikke så meget synlighed udadtil, men kan til gengæld skabe stor værdi internt i form af fx medarbejdertilfredshed og et styrket socialt engagement. 

Der er med andre ord lige så mange gode grunde til at støtte med en donation, som der er fordele ved at indgå et samarbejde med os. 

Som CSR-partner får I:

 • Præsentation i Børns Vilkårs årsmagasin  
 • Content til virksomhedens CSR-rapportering 
 • Mulighed for besøg og rundvisning på BørneTelefonen 
 • Oplæg for jeres medarbejdere af en repræsentant for BørneTelefonen  

Pris: 100.000,-


Holdsponsor

Som Holdsponsor hjælper I et af vores lokale hold med at støtte BørneTelefonen og sponsoratet går dermed direkte til BørneTelefonen. 

For et holdsponsorat får virksomheden 1 af 20 eftertragtede logopladser på det lokale holds vandrejakke – med mindre, at I vælger at købe flere sponsorater og brede jer over flere pladser og således pryde vandrejakken med et større logo. 

Som lokal holdsponsor har I mulighed for at synliggøre jer og jeres engagement i lokalområdet. Både ude på landevejene, når holdet vandretræner, og i særdeleshed også i lokalpressen, hvilket alt sammen bidrager til en styrket profil overfor kunder og medarbejdere. 

Som holdsponsor får I:

 • Sponsordiplom og takkebrev 
 • Logo og link til virksomheden på landingpage for det pågældende lokale hold
 • Logo (mono color) på det lokale holds vandretøj 
 • Digital logopakke med ”Vi støtter Børns Vilkår” 
  inkl. mailsignatur, webknap og trykbadge 
 • Eksponering i lokalpressen 

Pris: 12.500,-


Samarbejdspartnere

Gå for BørneTelefonen kunne ikke lade sig gøre uden gode partnerskaber og særligt på leverandørsiden er vi glade for allerede at have indgået to stærke partnerskaber, som gør, at alle deltagere i Gå for BørneTelefonen kan få glæde af fordelagtige priser og høj kvalitet. 

Funktionelt vandretøj i god kvalitet betyder meget for oplevelsen, når man skal gå langt, og derfor har vi indgået samarbejde med sportskæden Eventyrsport, som har sammensat en lækker tøjpakke til deltagerne.

Eventyrsport har et bredt udvalgt af kvalitetstøj og udstyr til bla. vandring og friluftsliv, og ud over tøjpakken tilbyder de 25% rabat til deltagerne og er med til at markedsføre Gå for BørneTelefonen.

”Vi ser meget frem til samarbejdet med Børns Vilkår. Det taler rigtigt meget ind i kernen af, hvorfor vi i sin tid startede Eventyrsport, og det handler om glæden ved at komme ud i naturen. Vi ved, hvor meget godt det gør at komme ud og gå, og når man så samtidig kan være med til at hjælpe børn, som har det svært, så går det hele op i en højere enhed,” siger Lars Sejer Sørensen, CEO i Eventyrsport.

Eventyrsport.dk

For at give deltagerne den bedste rejseoplevelse på Caminoen, har Børns Vilkår allieret sig med Jysk Rejsebureau, som planlægger kost, logi og baggagetransport i Nordspanien.

Jysk Rejsebureau har siden 1984 skræddersyet rejser til hele verden for eventyrlystne i alle aldre, og trekking er en rejseform, som Jysk Rejsebureau særligt brænder for.

”Hos Jysk Rejsebureau er vi rigtig stolte over at være valgt som samarbejdspartner for Gå for BørneTelefonen-projektet. Udover at turens indhold rimer på vores ”Mærk Verden”-ideologi, så er det en ekstra bonus, at man hér vandrer i en god sags tjeneste,” siger Peter Andersen, produkt- og marketingchef i Jysk Rejsebureau.

Jysk-rejsebureau.dk