Dag og nat er der børn, som ringer til BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet, slået eller misbrugt af de mennesker, som de elsker mest.  I samtalerne om natten er selvmord et tema, der fylder mere end i dagstimerne.

Desværre får vi mange flere opkald end vi kan nå at besvare.

Med dit bidrag kan vi hjælpe endnu flere børn, der har brug for en voksen at tale med.

Vi er der for børnene hver dag. Altid.

På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, hvor de fortæller os det, de ikke kan tale med andre om. Det giver en unik indsigt i børns tanker og problemer, som vi handler på.

Vi sikrer, at alle børn har i hvert fald én, som lytter – og vi hjælper børnene med at få den støtte og omsorg, de har brug for.

Ingen børn skal stå alene, når de rækker ud efter hjælp.

12-årige Sofie ringer ind til BørneTelefonen og fortæller, at hun ikke føler, hun hører til nogle steder eller hører til i verden. Hun ikke har nogen venner og at ingen kan lide hende.

Der er ingen hjælp at hente hjemme, hvor faren drikker og mor ikke har overskud til at gå ind i problemerne. Heller ikke i skolen kan hun få den hjælp, hun føler, hun har brug for.
Det fortæller børnene på BørneTelefonen

Sådan stopper vi svigt

Siden 1977 har vi arbejdet for børns ret til en tryg barndom sammen med støtter og samarbejdspartnere. Vores mål er at stoppe svigt af børn i Danmark.

Derfor styrker vi børn i at kende deres rettigheder og tale højt om deres problemer og vi styrker forældre, fagfolk og politikere i at forebygge og gribe ind, når børn svigtes. Det gør vi gennem rådgivning, undervisning, kampagner, politisk arbejde og bisidning.

Børn er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar.

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.