Et arrangement med mening

Hold møder med mening og book én af salene hos Børns Vilkår til næste arrangement, konference eller temadag.  Når I lejer jer ind hos Børns Vilkår, er I nemlig med til at støtte arbejdet for at stoppe svigt af børn.

Børns Vilkår har siden 1977 kæmpet for, at ingen børn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste eller af samfundet. Derfor går overskuddet fra lejen af lokalerne netop til arbejdet med at sikre, at alle børn i Danmark får en tryg barndom.

Vi glæder os til at tage imod jer til en ekstraordinær oplevelse i vores hus. Her bliver du en del af et levende hus, hvor vi samler på meningsfulde arrangementer, der er skræddersyet jeres unikke behov. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke muligheder vi tilbyder i forhold til vores smukke, rummelige sale og fleksible mødepakker.

Se hvad tidligere gæster siger

Børns Vilkår findes på adressen:

Trekronergade 26 – 2500 Valby

Transport og adgang til huset:

  • Gåturen fra Valby Station tager 10 minutter. Du kan også benytte bus 1A el. 4A, som har stop tæt på vores hus
  • Der er gratis parkering i området. Som udgangspunkt kan der ikke parkeres på de få pladser, der er tilknyttet Børns Vilkår.
  • Ubesværet handicapadgang i hele bygningen bortset fra mødelokalet ”Øveren”. Der tages force majeure for elevatornedbrud eller lignede.

Læs mere

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes hverken af barnets nærmeste eller af samfundet.

Læs mere om Børns Vilkår

Du skal være så velkommen til at kontakte event og udlejning på:

 Udlejning@bornsvilkar.dk

3555 5559 (alle hverdage 9-12:30)

Send en forespørgsel

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik