Er du I tvivl?

Her på siden kan du finde svar på oftest stillede spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os direkte med dine spørgsmål eller udfylde formularen nedenfor – så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores lokaler, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi har ledige lokaler på den ønskede dato, så sidder vi klar til at hjælpe med dit arrangement.

Skriv til os

Du finder os i det gamle bryghus på toppen af Valby bakke få minutters gang fra enten Ny Ellebjerg station (Linje A, E og F) eller Valby Station (Linje H, C og B), hvor også mange regionaltog stopper. Vi er kun ti minutter i bil fra centrum eller motorvejen mod Fyn og Jylland. Du kan også tage buslinie 1A til Toftegårdsplads, herfra er der 5 min gang til Børns Vilkår.

Se kort over området

I området omkring Børns Vilkår (Trekronergade og Krumtappen) er der 3 timers gratis parkerings-zone i tidsrummet 8.00–19.00. Parkeringen kan ikke forlænges ved betaling. Bemærk at parkerer man længere væk, kan det være gul betalingszone hvor der gælder andre regler.

Der er få parkeringspladser tilknyttet Børns Vilkår, som udgangspunkt kan disse ikke benyttes. Kontakt os for at høre mere.

 

Trekronergade 26, 2500 Valby. Vi glæder os til at se dig!

De pakker, vi har præsenteret på vores hjemmeside, er for at gøre det nemt for dig at vælge. Kontakt os endelig, hvis du ønsker en anden forplejning eller en anden sammensætning af forplejningen. Så finder vi en løsning på dette.

Læs mere

 

Det kommer an på hvilken måde, man stiller lokalet op på (biografopstilling, gruppeopstilling mv.) Som udgangspunkt kan der være 130 personer i Tine Bryld Salen og 40 personer i Tårn Salen.

Læs mere

Der er fuld adgang til alle vores lokaler. Tine Bryld Salen er beliggende i stueplan, og der er således fuld adgang til denne uden brug af elevator. Tårn Salen og de resterende mødelokaler er beliggende på 4. sal og kan nåes ved brug af elevator.

Derudover er der et handicapvenligt toilet i stueetagen.

Ja, vi har mulighed for teleslynge i Tine Bryld Salen. Gør gerne opmærksom på dette i reservationen – så er vi forberedte og klar, når I kommer.

Send en forespørgsel

Vi ser frem til at modtage din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik