Er du I tvivl?

Vi har samlet svar på de fleste af de spørgsmål, vi oftest får, så du nemt kan finde svar på, hvad du selv måtte være i tvivl om. Du skal selvfølgelig også være mere end velkommen til at kontakte os direkte med de spørgsmål, du måtte have.

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål til vores sale, mødelokaler eller hvad du end måtte brænde inde med.

Du finder os i det gamle bryghus på toppen af Valby bakke få minutters gang fra enten Ny Ellebjerg station (Linje A, E og F) eller Valby Station (Linje H, C og B), hvor også mange regionaltog stopper. Vi er kun ti minutter i bil fra centrum eller motorvejen mod Fyn og Jylland. Du kan også tage buslinie 1A til Toftegårdsplads, herfra er der 5 min gang til Børns Vilkår.

Se kort over området

Det kommer an på hvilken måde, man stiller lokalet op på (biografopstilling, gruppeopstilling mv.) Som udgangspunkt kan der være 130 personer i Tine Bryld Salen og 40 personer i Tårn Salen.

Læs mere

I området omkring Børns Vilkår (Trekronergade og Krumtappen) er der 3 timers gratis parkerings-zone. Parkeringen kan ikke forlænges ved betaling. Bemærk at parkerer man længere væk, kan det være gul betalingszone hvor der gælder andre regler.

Der er få parkeringspladser tilknyttet Børns Vilkår, som udgangspunkt kan disse ikke benyttes. Kontakt os for at høre mere.

 

Der er fuld adgang til alle vores lokaler. Tine Bryld Salen er beliggende i stueplan, og der er således fuld adgang til denne uden brug af elevator. Tårn Salen og de resterende mødelokaler er beliggende på 4. sal og kan nåes ved brug af elevator.

Derudover er der et handicapvenligt toilet i stueetagen.

Vi ligger i det store bryghus på Trekronergade 26, 2500 Valby. Vi glæder os til at se dig!

De pakker, vi har præsenteret på vores hjemmeside, er for at gøre det nemt for dig at vælge. Kontakt os endelig, hvis du ønsker en anden forplejning eller en anden sammensætning af forplejningen. Så finder vi en løsning på dette.

Læs mere

 

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes hverken af barnets nærmeste eller af samfundet.

Læs mere

Du skal være så velkommen til at kontakte event og udlejning på:

, Fakta Udlejning@bornsvilkar.dk

, Fakta 35 55 55 59 (alle hverdage 9-12:30)

Ja, vi har mulighed for teleslynge i Tine Bryld Salen. Gør gerne opmærksom på dette i reservationen – så er vi forberedte og klar, når I kommer.

Book jeres næste arrangement

Vi gælder os til at modtage jeres henvendelse og ser frem til et godt samarbejde om jeres næste arrangement