Mulighederne er mange, men sammen kan vi finde den løsning, der netop passer jeres unikke behov.

Vores erfaring fortæller os, at de fleste møder kan bygges op af vores mødepakker: Heldagsmøde, formiddag/eftermiddagsmøde og aftenmøde.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores lokaler, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi har ledige lokaler på den ønskede dato, så sidder vi klar til at hjælpe med dit arrangement.

Skriv til os

Økologisk mad til mødet

Hos Børns Vilkår tilbyder vi lækre og sunde mødepakker, så I ikke selv skal bruge tid på at hente eller bestille mad udefra. Hos os kan I bestille alt lige fra morgenmad til fuld forplejning i løbet at dagen. Fælles for mulighederne er, at maden er frisklavet og tilberedt udelukkende af økologiske råvarer, ligesom vores drikkevarer også er fra udvalgte, økologiske leverandører.

Som hovedregel kan man vælge mellem vores varierede mødepakker, men ved særlige lejligheder som fx receptioner, udstillinger eller lignende, kan vi hjælpe jer med at sammensætte det helt rigtige til lejligheden.

Meningsfuld forplejning

Vores mad leveres af forskellige leverandører, der tilbyder økologiske anretninger tilberedt fra bunden af sæsonens råvarer – altid frisklavet og pænt anrettet. Der anvendes altid så mange danske produkter som muligt i de sæsonbetonede retter. Vores sodavand, danskvand og øl leveres af den ikoniske danske virksomhed Ørbæk Bryggeri & Naturfrisk og de smagfulde vine er udvalgt fra Løgismoses varierede sortiment. Sandwich og wraps kan også bestilles ’to-go’ til turen hjem efter mødet.

Nedenfor kan du se indhold og priser på vores forskellige, smagfulde mødepakker.

Alle priser er incl. moms.

OBS!

Alle priser er inkl. lokaleleje, av-udstyr og fri wifi

Der er weekendtillæg på kr. 50,00 pr. person uanset, hvilken pakke I vælger

Rå lokaleleje

Ønsker du at sammensætte din helt egen event, hvor du selv stiller op og står for forplejning, er der mulighed for at leje lokalerne uden service.

Rå lejepriser pr. dag (ex moms) – 12 timer i alt:

Tine Bryld Salen:  10.000,-

Tårnsalen: 5.000,-

Send en forespørgsel

Vi ser frem til at modtage din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik