I de historiske omgivelser i hjertet af Valby inviterer Børns Vilkår indenfor. Her i det gamle bryghus, med højt til loftet og lyse sale, slås dørene op for, at virksomheder og organisationer kan afholde både små og store arrangementer som konferencer, temadage, kurser og møder med plads til op mod 150 personer.


Lokaler lejes for minimum 20 personer.

 

Salen og Tårnsalen udlejes primært mandag-torsdag fra 07-11 og fra kl. 14 og frem
Fredag og i weekenden udlejes de hele dagen.

Tine Bryld Salen

Husets største sal er opkaldt efter Tine Bryld, og det smukke rum med højt til de hvælvede lofter har plads til op mod 120 siddende gæster og 150 stående.

Huset blev oprindelig bygget som fabrik til maltproduktion, og den smukke, gamle kedelsal udgør hjertet af det gamle Trekroner Bryggeri.

Læs mere

Tårnsalen

I toppen af Børns Vilkårs Hus ligger Tårnsalen med plads til op mod 50 gæster. Det lyse rum allerøverst står flot og gennemført med ovenlys, moderne faciliteter som videoprojektor og professionelt lydanlæg.

Den lyse Tårnsal har en god akustik, som gør den til en oplagt ramme for både møder og kurser såvel som til sang og bevægelse.

Læs mere

Send en forespørgsel

Vi ser frem til at modtage din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik

Hvad passer bedst til dig?

Se mulighederne for at blive frivillig hos BørneTelefonen

Er du mest til at rådgive telefonisk? Eller skriftligt? Vil du være frivillig i Aarhus, i København eller hjemmefra? Vil du rådgive børn, unge eller måske forældre?

Find det rigtige frivilligtilbud, der passer til dig og dit øvrige hverdagsliv.

Læs mere