Gå for BørneTelefonens sponsorer og partnere i 2022

I 2021 havde BørneTelefonen rekordmange samtaler med børn og unge, men det var desværre ikke muligt at besvare alle henvendelser, der kom ind. Derfor er vi utrolig glade for alle de mange virksomheder, som er med til at støtte op om Gå for BørneTelefonen og derigennem sørge for, at endnu flere børn og unge kan få hjælp på BørneTelefonen.

Tak til vores samarbejdspartnere

Gå for BørneTelefonen kunne ikke lade sig gøre uden gode partnerskaber og særligt på leverandørsiden er vi glade for at have indgået to stærke partnerskaber, som gør, at alle deltagere i Gå for BørneTelefonen kan få glæde af fordelagtige priser og høj kvalitet. 

Funktionelt vandretøj i god kvalitet betyder meget for oplevelsen, når man skal gå langt. Ved Gå for BørneTelefonen 2022 indgik vi derfor et samarbejde med sportskæden Eventyrsport, som sammensatte tøjpakker til deltagerne.

Eventyrsport har et bredt udvalgt af kvalitetstøj og udstyr til bl.a. vandring og friluftsliv, og ud over tøjpakken tilbyder de 25% rabat til deltagerne og er med til at markedsføre Gå for BørneTelefonen.

”Vi ser meget frem til samarbejdet med Børns Vilkår. Det taler rigtigt meget ind i kernen af, hvorfor vi i sin tid startede Eventyrsport, og det handler om glæden ved at komme ud i naturen. Vi ved, hvor meget godt det gør at komme ud og gå, og når man så samtidig kan være med til at hjælpe børn, som har det svært, så går det hele op i en højere enhed,” siger Lars Sejer Sørensen, CEO i Eventyrsport.

Eventyrsport.dk

For at give deltagerne den bedste rejseoplevelse på Caminoen, samarbejdede Børns Vilkår med Jysk Rejsebureau under Gå for BørneTelefonen 2022. Jysk Rejsebureau planlagde kost, logi og baggagetransport i Nordspanien.

Jysk Rejsebureau har siden 1984 skræddersyet rejser til hele verden for eventyrlystne i alle aldre, og trekking er en rejseform, som Jysk Rejsebureau særligt brænder for.

”Hos Jysk Rejsebureau er vi rigtig stolte over at være valgt som samarbejdspartner for Gå for BørneTelefonen-projektet. Udover at turens indhold rimer på vores ”Mærk Verden”-ideologi, så er det en ekstra bonus, at man hér vandrer i en god sags tjeneste,” siger Peter Andersen, produkt- og marketingchef i Jysk Rejsebureau.

Jysk-rejsebureau.dk

Tak til holdsponsorerne

Alle holdsponsorer har doneret 12.500 kr. til BørneTelefonen og dermed hjulpet holdene i at opnå deres indsamlingsmål. Tak til dem alle.

Tak til øvrige sponsorer

Også mange tak til alle de virksomheder, som støtter Gå for BørneTelefonen med et mindre beløb. Alle bidrag er med til, at vi kan hjælpe endnu flere børn og unge.

Tak til leverandører

Også mange tak til alle de virksomheder, som støtter Gå for BørneTelefonen med et mindre beløb. Alle bidrag er med til, at vi kan hjælpe endnu flere børn og unge.

Vil du vide mere om Gå for BørneTelefonen 2024? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Synes du Gå for BørneTelefonen lyder spændende, og vil du vide, hvordan du som privatperson, virksomhed eller samarbejdspartner kan bidrage til det gode formål?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig opdateret om Gå for BørneTelefonen 2024.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.