Forældremødet - om skolefravær

I denne serie af podcasten ”Forældremødet” sætter Børns Vilkår fokus på emnet bekymrende skolefravær: Hvordan håndterer man som forælder, hvis ens barn ikke kommer i skole?

I fire episoder inviterer vært Maise Njor en forælder i studiet, som fortæller om sit barns skolefravær – og hvad de har lært af det. I 5. afsnit har Maise Njor besøg af psykolog i Børns Vilkår, Helle Lund, som samler op på seriens temaer og giver gode råd, blandt andet til hvordan man kan snakke med sit barn om skolefravær.

Podcasten er produceret af Heartbeats.

Læs mere om skolefravær her

Lyt til podcasten om skolefravær

Podcasten kan afspilles fra diverse tjenester. På linket herunder kan du vælge den app der passer dig bedst. Du kan også afspille podcasten direkte i din browser – nederst på siden ligger der en player med alle afsnit.

Lyt her

Hvad synes du om temasiderne om skolefravær?

Må vi kontakte dig om at deltage i en snak eller online fokusgruppe om indholdet på hjemmesiden om skolefravær?

Vi vil gerne sikre, at indholdet er så relevant som muligt for forældre og andre, der kender børn med bekymrende skolefravær eller tegn på mistrivsel.

  • Del dine gode idéer med os

  • Dine kontaktoplysninger vil blive behandlet fortroligt, og de vil kun blive brugt til det formål at gennemføre snakken eller fokusgruppen. Oplysningerne slettes senest 3 måneder efter afholdelse af snakken eller fokusgruppen. Du kan læse mere i Børns Vilkårs privatlivspolitik her