Bilka Live støtter BørneTelefonen

Bilkas egen eventafdeling, Bilka Live, afholder hvert år stribevis af sjove events for deres kunder, og støtter derigennem BørneTelefonen, så flere børn kan snakke med en voksen når livet bliver svært. Det sker bl.a. ved at deltagergebyret fra Streetfodbold, Bagagerumsmarkedet og Drive-In Bio går ubeskåret til Børns Vilkår og BørneTelefonen.
Derudover er de fleste eventansvarlige i hvert varehus Børns Vilkår ambassadører. Det betyder bl.a. at de laver lokale støtteinitiativer og hjælper med at udbrede kendskabet til BørneTelefonen.

Samarbejdet startede i 2017 og kunderne har allerede været med til at indsamle hundredetusindevis af kroner til det gode formål.

, Bilka Live og Børns Vilkår Partnerskab
Vi støtter BørneTelefonen fordi vi mener at alle børn har ret til en voksen der lytter. Når livet bliver lidt svært kan den rette samtale gøre en kæmpe forskel og i sidste ende handler det om at alle børn fortjener at vokse op i trygge rammer. Nicki Stougaard - Eventansvarlig hos Bilka Live

Sammen gør vi en forskel

Bilka og Bilkas kunders støtte er med til at gøre en stor forskel for mange børn. For at kunne gøre endnu mere ønsker vi at finde frivillige i alle Bilka-byer som vil være med til at støtte op om den gode sag. Det kræver kun en lille indsats at gøre en stor forskel. Læs meget mere på linket nedenfor.

, Bilka Live og Børns Vilkår Partnerskab

Bliv frivillig til events i dit lokale varehus

Læs mere