Støt børnetelefonen
i Ukraine

Støt børnetelefonen
i Ukraine

Hjælp os med at holde den ukrainske børnetelefon åben

Børnetelefonen (La Strada) i Ukraine modtager lige nu hundredvis af henvendelser fra børn og unge i Ukraine, der er bekymrede og angste for krigen og for selv at blive dræbt. 

La Strada gør alt, de kan for at holde åben trods krig og kaos. Helt ekstraordinært samler vi ind til La Strada, så de har midler til at holde deres børnetelefon åben. 

Med din hjælp kan vi sikre, at børnetelefonernes telefonnummer 116111 forbliver aktivt i Ukraine, Moldova, Rumænien, Polen, Ungarn og Slovakiet. Hjælp os med at donere et beløb til krigens uskyldige ofre.

Støt nu

Vælg engangsbeløb herunder

Sammen med den internationale sammenslutning af børnetelefoner, Child Helpline International, samler vi ind for at hjælpe de tusindvis af børn og unge, der lige nu gennemlever deres livs værste mareridt. Det gælder ikke blot i Ukraine, men også i landene omkring, hvor krigsramte børn og unge på flugt har hårdt brug for støtte.

9. marts 2022

Ukraines børnetelefon har brug for vores hjælp!

Børn og unge er uskyldige ofre i denne forfærdelige krig, og de har brug for hjælp nu. Jeg håber, du vil hjælpe os med at støtte de tusindvis af børn og unge, der lige nu kæmper med krigens rædsler i Ukraine.

Rasmus Kjeldahl, direktør for Børns Vilkår

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke