Hver dag kontakter børn og unge BørneTelefonen om det, de har på hjertet, og de ting der gør rigtig ondt. Det gælder alt fra ensomhed, forældrenes misbrug, vold og selvmordstanker. Alt for mange børn og unge mistrives, og der er stadig så mange, der kontakter BørneTelefonen, at vi desværre ikke kan besvare alle deres henvendelser. 

Når din virksomhed støtter vores landsindsamling, er I med til at sikre, at flere børn og unge kan få den nødvendige hjælp og støtte, når de står alene, og har allermest brug for det.  
 
Tak, fordi I vil gøre en indsats i kampen mod svigt af børn og unge i Danmark. Som virksomhed kan I støtte på to måder – ved at opfordre jeres kunder og medarbejdere til at tage del i den digitale indsamling eller via en donation.

Sådan støtter I den digitale indsamling med jeres netværk

For at støtte landsindsamlingen kan I som virksomhed oprette en digital indsamling og derudover opfordre jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere til at gøre det samme.

Det er nemt at oprette en indsamling, og den kan deles via sociale medier, nyhedsbrev og e-mail. Se, hvordan I opretter jeres indsamling her.

For at hjælpe jer med at sprede budskabet i jeres netværk om, hvordan man nemt selv kan støtte landsindsamlingen ved at oprette en digital indsamling, får I tilsendt en sponsorpakke.

Sponsorpakken indeholder:

 • Sponsorlogopakke, så I kan vise, at I støtter Børns Vilkårs Landsindsamling.
 • Tekst- og billedpakke med indhold til jeres interne og eksterne kommunikation.
 • Jeres logo og link til hjemmeside vil fremgå på vores takkeside, som vi deler på sociale medier.

Få tilsendt sponsorpakken


Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.

Sådan støtter I selv med en donation

Sponsorpakke

Sponsorer fra 2.000 kr. modtager:

 • Jeres logo og link til jeres hjemmeside vil fremgå på denne takkeside, som vi deler på sociale medier, når landsindsamlingen er afsluttet.
 • Sponsorlogopakke med mailsignatur, webknap og trykbadge, der viser, at I støtter landsindsamlingen 2022.
 • Tekst- og billedpakke med indhold til fx SoMe.

Om BørneTelefonen

 • Børns Vilkår driver BørneTelefonen, som er børn og unges linje til hjælp, og en voksen der lytter.  
   
 • I 2021 havde BørneTelefonen over 55.000 samtaler med børn og unge.  
   
 • Børn og unge kan kontakte BørneTelefonen om alt det, der er svært. I 2021 så vi en stigning i antallet af samtaler om psykisk mistrivsel, hvor selvmordstanker fyldte mest. Børn og unge kontaktede også i højere grad BørneTelefonen, fordi de følte sig ensomme. 
   
 • BørneTelefonen er nu åben hele døgnet – alle dage, året rundt. Børn og unge kan kontakte BørneTelefonen gratis og anonymt. Vores bisiddere står klar til at hjælpe, hvis et barn har akut brug for hjælp. 

Om landsindsamlingen

 • Landsindsamlingen afholdes i år for 6. gang –
  d. 27. marts 2022.
 • I 2021 var 8.700 indsamlere på gaden.
 • Sammen indsamlede vi knap 14 mio. kr.
Læs mere her

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan I kan støtte landsindsamlingen?

Så kontakt stopsvigt@bornsvilkar.dk eller
tlf. 35 55 55 51 (alle hverdage kl. 10-15). 

Andre måder at støtte på som virksomhed