Giv en firmajulegave, der gør en forskel for børn i Danmark 🎄🎁

Takket være vores samarbejde med Ecooking, som udvikler danske økologiske plejeprodukter, kan vi tilbyde et helt unikt julegavekoncept. Sammen stopper vi svigt og sikrer, at alle børn har en voksen at tale med. Vi håber, at I vil være med.❤️

Skab et unikt julekoncept med Børns Vilkår

Når I giver jeres medarbejdere mulighed for at donere deres julegave (værdien) til Børns Vilkår, så kvitterer vi med en gaveæske fra Ecooking til en værdi af 800 kr. pr. donation. Medarbejderne kan naturligvis selv vælge mellem tre forskellige gaveæsker i kategorierne: Kvinde, Mand og Familie. Indholdet af gaveæskerne er beskrevet nedenfor.

Sådan forgår det

Hvis I fx giver julegaver for 500 kr. pr. medarbejder og medarbejderen vælger at donere til Børns Vilkår, så vil 400 kr. gå ubeskåret til Børns Vilkår og BørneTelefonen.
De sidste 100 kr. går til at dække en del af udgifterne til gaveæsken, forsendelse mv. Ecooking dækker den resterende del af udgifterne.

Mange muligheder

Der er flere forskellige muligheder for at indgå i konceptet. Vi hjælper din virksomhed med det rette set-up, som passer til netop jeres måde at give julegave til medarbejdere på. Hertil leverer vi tekst og billeder til fx jeres interne kommunikation.

Som tak

Når I har valgt at indgå i konceptet, modtager virksomheden Børns Vilkårs logopakke til sponsorer, og vi sender en samlet tak til jeres medarbejdere, ifm. at de har valgt at donere deres gaver til Børns Vilkår.

Gaveæskerne

Jeres medarbejdere kan vælge mellem 3 forskellige gaveæsker, som alle indeholder lækre produkter fra Ecooking.

Se gaveæskernes indhold her

Vil du vide mere?

Er din virksomhed interesseret og vil vide mere om dette fantastiske julegavekoncept, så kontakt Senior Corporate Relations Manager Sine Gadeberg