TDCs engagement følger med tiden

Børns Vilkår og TDC har samarbejdet i mere end 30 år, og har gennem tiden udviklet mange forskellige fælles indsatser til fordel for børn og unge. Indsatserne strækker sig fra at være helt analoge, som da TDC støttede produktionen af de ikoniske børnemærker i 90'erne, til at omhandle implementering af den seneste teknologi på BørneTelefonen og udbredeaf viden og råd til forældre om børns digitale trivsel og dannelse.

, TDC og Børns Vilkår Partnerskab

Er du forælder i en digital verden?

Gå på opdagelse i vores nye webunivers. Her finder du blandt andet:

📖 Guides til de mest populære sociale medier

👫 Børnenes perspektiver på det digitale liv

🔧 Hjælp til at kickstarte dialogen med dit barn

🤔 Test og quiz, som gør dig klogere på dig selv

👩‍🎓 Ekspertvideoer og meget mere

Se Filmen "FAR"

Sammen med TDC har Børns Vilkår et særligt fokus på det at være forældre i en digital verden.

I 2017 og 2018 har vi afholdt digitale webkurser og fysiske workshops for mere end 5.000 forældre. Og vi er løbende blevet bekræftet i, at indsatsen er relevant, brugbar og endda også underholdende.

Derfor lancerer vi i januar 2019 et spritnyt digitalt univers, som giver forældre viden, råd og redskaber til at forstå deres barns digitale liv og kickstarte dialogen med deres barn om, hvordan man navigerer og agerer sikkert i den digitale verden.

Forstå dit barns digitale liv. Så du kan hjælpe. Når der er brug for det.

Gå til UNIVERSET

Er du stødt på kampagnen i gadebilledet?

Lige nu kan du i gadebilledet se denne kampagne, som TDC har udvikleti samarbejde med Børns Vilkår. Vi håber, at kampagnen kan inspirere forældre til at tage hul på dialogen med deres børn om digitale vaner, stil, præferencer, fællesskaber, venskaber, opture og nedture. Gå til vores webunivers Forældre i en digital verden og lær noget nyt om dit barns online-liv.

Mobilindsamling

TDC Indsamler brugte mobiltelefoner til fordel for Børns Vilkår

De seneste par år har man som medarbejder på tværs af TDC-koncernen haft mulighed for at indsamle gamle mobiltelefoner blandt famile, venner og bekendte og donere dem til Børns Vilkårs arbejde. På kontorerne i København og Aarhus er bunken af gamle mobiler vokset i de store glasmontre, der er lavet til formålet. Hos TDC Erhvervscentre har virksomheder kunnet aflevere deres brugte telefoner, og i YouSees 44 butikker har kunder og forbipasserende haft mulighed for at  at donere en aflagt mobiltelefon.

, TDC og Børns Vilkår Partnerskab

Det betyder meget for os, at både børn og voksne kan bruge den digitale verdens mange muligheder på en tryg og sikker måde. Ligesom når børn skal lære at begå sig sikkert i trafikken, er der nogle vaner og færdselsregler, der er gode at have på plads, når man færdes online. Derfor sætter vi pris på partnerskabet med Børns Vilkår, der giver os mulighed for at gå sammen om at løse den opgave. Jens Aaløse - Koncerndirektør i TDC

, TDC og Børns Vilkår Partnerskab

Børns Vilkår og YouSee har i sommeren 2018 indgået et samarbejde, som giver YouSee Mores kunder en original og let mulighed for at hjælpe børn og unge i Danmark, som har ondt i livet. Samarbejdet skal være med til at sikre, at Børns Vilkår kan besvare endnu flere henvendelser på BørneTelefonen. Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med YouSee.

, TDC og Børns Vilkår Partnerskab

TDC Erhverv har støtte og hjulpet Børns Vilkår og ikke mindst BørneTelefonen igennem flere år.
TDC Erhverv er bl.a. med til at sikre, at alle henvendelser til BørneTelefonen er gratis og at vi løbende implementerer den bedste teknologi til at sikre fuld anonymitet, brugervenlighed og tryghed for børnene. Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med TDC Erhverv.