Vi har skabt et unikt win-win-win firmajulegavekoncept til virksomheder, som både er til gavn for virksomheden, medarbejderne og udsatte børn i Danmark.

Når din virksomhed vælger at donere firmajulegaverne (værdien) til Børns Vilkår, så kvitterer vi med gaveæsker fra Ecooking til en værdi af +800 kr. til medarbejderne leveret direkte til din virksomhed. Medarbejderne kan vælge mellem tre forskellige gaveæsker.

Klik og se indholdet af gaveæskerne herunder.

Sådan fungerer det

Hvis virksomheden fx giver julegaver for 500 kr. pr. medarbejder og I vælger at donere værdien til Børns Vilkår, så vil 400 kr. gå ubeskåret til BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

De sidste 100 kr. går til at dække Ecookings omkostninger til bl.a. administration, pakning og forsendelse. Ecooking donerer uden beregning alle produkterne.

Uanset værdien af jeres firmajulegave, vil omkostningen per gavepakke være 100 kr.

Vilkår for deltagelse

Minimum 30 medarbejdere skal være en del af donationskonceptet. Det skyldes, at omkostningerne til logistik og forsendelse ellers bliver for høje ift. donationens størrelse.

Værdien af firmajulegaven skal være min. 350 kr. per medarbejder, så der går min. 250 kr. til Børns Vilkår efter omkostninger er betalt til Ecooking.

Bestillingen af pakkerne skal være Børns Vilkår i hænde senest 10. november 2020.

Donationen ifm. virksomhedens firmajulegaver går til at besvare flere henvendelser på BørneTelefonen

Vil du vide mere?

Er din virksomhed interesseret og vil vide mere om julegavekonceptet som fx medarbejderregistrering, levering, muligheder for at kommunikere din virksomheds støtte til Børns Vilkår internt og eksternt, så kontakt Corporate Relations Manager Jakob Skovgaard hos Børns Vilkår.

Ecooking er et dansk udviklet luksus-hudplejeprodukt med kompromisløst fokus på effekt og kvalitet.

Produkterne er for alle – uanset hudtype og alder.

Produkterne produceres med omtanke for miljøet. Bl.a. kan man genbruge emballagen og pakkefyld er lavet af majs og kan derfor nedbrydes med vand.

Besøg Ecookings webunivers