I julemåneden får vi opkald fra udsatte børn, der er bange, har ondt i sjælen og føler sig helt alene med alvorlige problemer.

Børnene ringer til os i deres mørkeste stunder, når de gemmer sig fra forældrenes vrede og overgreb – og de fortjener, at deres råb om hjælp bliver hørt!

Vi håber, at du vil støtte BørneTelefonen, så vi kan lytte til alle de børn, som savner en voksen at tale med – både i den mørke tid, og når lyset vender tilbage.

Det er mig, der står for mange ting i hjemmet, og jeg er meget alene med min lillebror. Vi er også alene hjemme juleaften. Jeg kan ikke rigtig overskue livet længere. 10-årige Liva til BørneTelefonen
Min bedstefar døde sidste år lige efter jul. Jeg elskede ham overalt på hele jorden, og det var hans tur til at holde jul i år. Jeg har svært ved at åbne mine følelser over for min familie, og jeg har slet ikke lyst til at holde jul i år. 12-årige Marius til BørneTelefonen

Sådan stopper vi svigt

Siden 1977 har vi arbejdet for børns ret til en tryg barndom sammen med støtter og samarbejdspartnere. Vores mål er at stoppe svigt af børn i Danmark.

Derfor styrker vi børn i at kende deres rettigheder og tale højt om deres problemer og vi styrker forældre, fagfolk og politikere i at forebygge og gribe ind, når børn svigtes. Det gør vi gennem rådgivning, undervisning, kampagner, politisk arbejde og bisidning.

Børn er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar.

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.