Julen er ikke lige hyggelig for alle børn

Julen er ikke lige hyggelig
for alle børn

Støt BørneTelefonen nu

– og giv svigtede børn en voksen at tale med

For nogle børn kan julen være den mest ensomme og utrygge tid på året.

På BørneTelefonen sidder vores rådgivere klar døgnet rundt – også juleaften – så vi kan lytte til de børn og unge, der har brug for hjælp.

Intet barn fortjener at græde sig selv i søvn juleaften. Alle børn fortjener at blive hørt, når de er udsat for overgreb eller vold.

Julen er ikk elige hyggelig for alle børn
Det er mig, der står for mange ting i derhjemme, og jeg er meget alene med min lillesøster. Vi er også alene hjemme juleaften. Jeg kan ikke rigtig overskue livet længere. 11-årig dreng til BørneTelefonen
Julen er ikke lige hyggelig for alle
Jeg er virkelig nervøs for juleaften fordi mine forældre drikker og kommer tit op at slås… de drikker altid mere når det er jul. 13-årig pige til BørneTelefonen

Sådan stopper vi svigt

Siden 1977 har vi arbejdet for børns ret til en tryg barndom sammen med støtter og samarbejdspartnere. Vores mål er at stoppe svigt af børn i Danmark.

Derfor styrker vi børn i at kende deres rettigheder og tale højt om deres problemer og vi styrker forældre, fagfolk og politikere i at forebygge og gribe ind, når børn svigtes. Det gør vi gennem rådgivning, undervisning, kampagner, politisk arbejde og bisidning.

Børn er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar.

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.