Støt BørneTelefonen og giv svigtede børn en julegave

Hjælp børn, der står helt alene med deres problemer

Hver dag i julen sidder vores frivillige rådgivere klar på BørneTelefonen indtil kl. 02 om natten – så børn ikke skal græde sig selv i søvn eller skære sig i armen for at få de triste tanker til at forsvinde. Men vi har fået over 200.000 henvendelser fra børn og unge i år – det er langt flere end før, og vi har kun ressourcer til at besvare halvdelen. Derfor håber vi, at du vil støtte BørneTelefonen, så vi kan hjælpe endnu flere børn i julen og i det nye år.

Støt BørneTelefonen til jul, Ikke alle børn glæder sig til jul – Støt BørneTelefonen
Mine forældre blev skilt i går. Jeg fik at vide, at jeg skulle blive hos min mor, min far tog toget væk. Min mor tager sig dog ikke af mig. Hun ligger bare og sover, og jeg kan ikke vække hende. Jeg har ikke fået noget at spise. Jeg vil rigtig gerne hjem til min bedstemor og holde jul der. 9-årige Liva til BørneTelefonen
Støt BørneTelefonen til jul, Ikke alle børn glæder sig til jul – Støt BørneTelefonen
Jeg har ingen julegaver fået, for der var bare ikke råd. Jeg elsker, når jeg er ude at skralde med far, det giver rigtig god alenetid med ham. Men jeg tør ikke snakke med ham om, hvordan jeg egentlig har det. Hvor ked af det jeg faktisk er. 16-årige Jonas til BørneTelefonen