Støt BørneTelefonen og hjælp svigtede børn

Hjælp børn, der står helt alene med deres problemer

Hver dag i julen sidder vores frivillige rådgivere klar på BørneTelefonen indtil kl. 02 om natten – så børn ikke skal græde sig selv i søvn eller skære sig i armen for at få de triste tanker til at forsvinde.

Men vi har fået over 200.000 henvendelser fra børn og unge i år – det er langt flere end før, og vi har kun ressourcer til at besvare halvdelen. Derfor håber vi, at du vil støtte BørneTelefonen, så vi kan hjælpe endnu flere børn i julen og i det nye år.

Mine forældre blev skilt i går. Jeg fik at vide, at jeg skulle blive hos min mor, min far tog toget væk. Min mor tager sig dog ikke af mig. Hun ligger bare og sover, og jeg kan ikke vække hende. Jeg har ikke fået noget at spise. Jeg vil rigtig gerne hjem til min bedstemor og holde jul der. 9-årige Liva til BørneTelefonen
Jeg har ingen julegaver fået, for der var bare ikke råd. Jeg elsker, når jeg er ude at skralde med far, det giver rigtig god alenetid med ham. Men jeg tør ikke snakke med ham om, hvordan jeg egentlig har det. Hvor ked af det jeg faktisk er. 16-årige Jonas til BørneTelefonen

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.