Støt BørneTelefonen nu

– og hjælp børn, som har brug for en voksen at tale med

Også i julen ringer børn til BørneTelefonen for at tale om ensomhed og selvmordstanker. For nogle børn er julen bare et trist syn af forældre, der drikker, slår og råber.

På BørneTelefonen har vi nu døgnåbent, så vores rådgivere også kan være her og lytte til de børn og unge, der ringer om natten, når de gemmer sig på værelset fra forældrenes overgreb og vrede.

Vi håber, du vil støtte BørneTelefonen nu, så vi kan hjælpe endnu flere svigtede børn og unge i julen og i det nye år. 

Julens triste spejlbillede
Det er mig, der står for mange ting i derhjemme, og jeg er meget alene med min lillesøster. Vi er også alene hjemme juleaften. Jeg kan ikke rigtig overskue livet længere. 11-årige Liva til BørneTelefonen
Min forældre skændes tit her til juletid. Og i går gik jeg grædende i seng. Når min far bliver sur kan han godt finde på at smadre noget, og så bliver min mor ked af det og græder. 13-årige Sofus til BørneTelefonen

Sådan stopper vi svigt

Siden 1977 har vi arbejdet for børns ret til en tryg barndom sammen med støtter og samarbejdspartnere. Vores mål er at stoppe svigt af børn i Danmark.

Derfor styrker vi børn i at kende deres rettigheder og tale højt om deres problemer og vi styrker forældre, fagfolk og politikere i at forebygge og gribe ind, når børn svigtes. Det gør vi gennem rådgivning, undervisning, kampagner, politisk arbejde og bisidning.

Børn er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar.

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.