Fastholdelsesekspert
med særligt
fokus på børn

TinyTrap drømmer om at blive en af Skandinaviens førende techvirksomheder. Vi er i begyndelsen af vores rejse, men vores vision er klar: Vi arbejder hver dag på at integrere teknologi endnu mere i danske børns liv.

Hvis du kan finde ud af at fastholde børn på et digitalt medie, hvad end det koster, så er det dig, vi leder efter til vores eventyr. Du har det sorte bælte i at holde på vores unge brugere, med særligt fokus på den værdifulde målgruppe under 13 år, uanset hvilket indhold de dagligt udsættes for. Du ser ingen problemer i at eksponere børn for såkaldt skadeligt indhold, og moral er ikke noget, der holder dig tilbage. Du har solid erfaring med at fremme perfekthedskultur blandt børn og unge og kan dokumentere dine resultater på dette område.

Du ansættes i Teamet for Skærmtidsmaksimering, og du bliver en del af et tværfagligt samarbejde med Afdelingen for AI-genererede Standardafvisninger og Team Algoritmeoptimering.

Du er en mester i at maksimere ejernes og aktionærernes profit, og du er villig til at bøje dine egne principper for at opnå det. Du sætter aldrig spørgsmålstegn ved ledelsens beslutninger.

Vi forventer ikke, at du er ekspert i at undgå aldersverificering, men det er en klar fordel, hvis du kan sikre, at alle børn uanset alder kan få adgang til TinyTrap.

  • Innovativ tankegang og villighed til at gå langt for at nå dine mål.
  • Sætter profit højere end moral.
  • Evnen til at manipulere børns selvopfattelse.
  • Glider af på ethvert spørgsmål om TinyTraps algoritmer, lovoverskridelser og reelle forretningsmodel.

Løn og bonusordning efter kvalifikationer, som udbetales i selvvalgt kryptovaluta.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til ikke at kontakte senior børnefastholder Inge N. Morell.

Ida, 16 år
Hussein, 6 år
Otto, 4 år