Trivselshjælperen

”Trivselshjælperen” er et interaktivt værktøj til brug på et forældremøde. Med udgangspunkt i konkrete udfordringer, der kan opstå i klassefællesskabet, understøttes en konstruktiv dialog om, hvordan man håndterer bl.a. digital mobning, hårdt sprog i klassen og konflikter i forældregruppen. 

Se mere

Familiens digitale hverdag

”Familiens digitale hverdag” er målrettet forældre. Sitet består af viden, råd og redskaber til at forstå børns digitale liv. Forældre kan få hjælp til at tage dialogen med deres barn om, hvordan man navigerer sikkert i den digitale verden. Indholdet er udviklet i samarbejde med TDC. I forbindelse med dialog og undervisning om digitale temaer i skolen, kan I f.eks. henvise til sitet og opfordre forældre til at støtte op om de dialoger I har i skolen.

Se mere

Skolefravær

Dette site om Skolefravær er målrettet forældre. Årsagerne bag børn og unges skolefravær er ofte komplekse. Det kan handle om problemstillinger hos barnet eller i familien, men også klassen og skolens miljø kan spille en rolle. Her kan fagpersoner og forældre finde viden om skolefravær set fra børn og unges perspektiv, samt råd og vejledning, som er særligt målrettet forældre. I kan henvise til sitet, hvis et barn har skolefravær eller viser tegn på mistrivsel og begyndende skolefravær.  

Se mere

Temaer i Børns Vilkårs Fællesskabsskoler

Find rundt i Fællesskabsskolerne