Bag for børnetelefonen

Hjælp os med at støtte børnene – bag!

Hvert år i oktober afholder vi Bag for BørneTelefonen, hvor institutioner, skoler, foreninger, virksomheder og familier over hele landet bager og sælger kager til fordel for BørneTelefonen. Hvert et stykke bagværk, der sælges, er med til at sikre, at flere børn og unge kan komme til at tale med en voksen, som lytter og hjælper på BørneTelefonen.

I 2023 havde vi mere end 63.000 samtaler på BørneTelefonen, som har åbent døgnet rundt alle årets dage. Men desværre kan vi ikke nå alle henvendelser. Vi har brug for netop dit engagement i Bag for BørneTelefonen, så ingen børn ringer forgæves.

Lyshåret pige og dreng rører rundt i skål

Bag med i oktober

Både skoler, institutioner, dagplejere, foreninger, virksomheder og private kan deltage i Bag for BørneTelefonen. Hvornår i oktober og hvor længe du bager og sælger bagværk er helt op til dig. Det er dig, der bestemmer formatet, konceptet og rammerne.

Vi har desværre ikke flere bagepyntepakker tilbage, men alt hvad du skal bruge til dit bagesalg, kan du finde online her på siden under Materialer.

Sådan er du med:

Toppen af en kage med to flag i, hvor der står 'BAG FOR BØRNETELEFONEN'

Find Opskrifter

Tre unge står med muffins med flag i og smiler til kameraet

Materialer til dit bagesalg

Tak til vores sponsorer og samarbejdspartner

En stor tak til vores sponsor UPS, som distribuerer bagepyntepakken til vores deltagere. Ligeledes en kæmpe tak til produktsponsor Dr. Oetker for at levere lækre bageprodukter til pakken og til vores sponsor Brugsen, der sponserer en rabatvoucher til deltagernes bageindkøb.

Også mange tak til vores samarbejdspartner Gyldendal, der leverer en plads på deres digitale fagportal.

FAQ

Hvorfor skal du deltage i Bag for BørneTelefonen?

Bag for BørneTelefonen er et indsamlingsevent, hvor vi samler ind, så børn, der er udsat for vold, overgreb og omsorgssvigt, hurtigt kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen hver dag og hver nat – året rundt.
De penge, som I tjener på at sælge jeres bagværk, går nemlig til BørneTelefonens arbejde.

Hvorfor skal du deltage som skole/institution?

Ved at deltage som skole eller institution kan jeres børn stå sammen om at gøre noget godt for andre børn. Mærk den glæde, selvtillid og fællesskabsfølelse, som det giver, når man engagerer sig helhjertet i at gøre en positiv forskel for andre. I kan med bageeventet få talt om at BørneTelefonen er til for alle børn, samt sætte fokus på nogle af de mange emner, som børn hvert år ringer til BørneTelefonen om.

Hvorfor skal du deltage som privatfamilie?

Ved at deltage som familie kan du vise dit barn, at du synes, at alle børn fortjener at blive hørt og ikke skal stå helt alene med deres problemer! Du kan sammen med din familie opleve hvilken glæde og selvtillid, det giver at hjælpe andre. Store såvel som små børn kan gøre en forskel for andre børn.
Desuden er det at bage med børn er en hyggelig fælles oplevelse, der styrker børns sanser, finmotorik og kreativitet.

Læs mere om BørneTelefonen her

Hvornår skal vi bage?

Bag for BørneTelefonen afholdes i hele oktober måned.

Denne måned ligger op til, at I sagtens kan lave indsamlingseventet til en hyggelig begivenhed med eksempelvis temaer som efterår eller halloween.

Hvis kalenderen allerede er helt booket, er I meget velkomne til at holde arrangementet på et andet tidspunkt. Så skal I blot kontakte os på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk

Hvem kan deltage?

Alle børn og unge og deres voksne kan deltage.

Bag for BørneTelefonen er for alle Danmarks bageglade børn samt voksne tilknyttet landets skoler, daginstitutioner, fritidshjem og fritidsklubber.

Derudover er bageglade familier også en stor del af Bag for BørneTelefonen, da mange familier elsker at bage sammen som en fælles aktivitet i familien, som samtidig gerne vil støtte en god sag som BørneTelefonen.
Også flere virksomheder og foreninger er også med til at bage og sælge bagværk til fordel for BørneTelefonen

Hvordan skal vi sælge vores kager og bagværk?

Bag for BørneTelefonen er et fleksibelt indsamlingsevent, så det er jer som bestemmer, hvordan I vil afholde jeres arrangement. Mange skoler og institutioner inviterer eksempelvis familie og bedsteforældre til at købe børnenes kager og bagværk til forældrekaffe eller afholder en dag, hvor der samtidig også er fokus på BørneTelefonens vigtige arbejde.

Du kan læse mere og få inspiration her:

Inspiration til bagesalg for private

Inspiration til bagesalg for skoler, institutioner og foreninger

Hvordan overfører vi pengene efter Bag for BørneTelefonen?

I kan overføre det indsamlede beløb via MobilePay til 41331. Husk at I skrive jeres bage-ID-nummer ved indbetalingen. Alternativt kan I overføre pengene til Børns Vilkårs bankkonto: 7134-0001120823. Skriv jeres bage-ID-nummer ved overførslen.

Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv til bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk

Hvordan finder jeg mit ID-nummer?

I din kvitteringsmail for din tilmelding til Bag for BørneTelefonen får du et personligt nummer – dit bage-ID- nummer samt et unikt link til din unikke side (Min Side). På Min Side kan du løbende se status på dit bagesalg, downloade din unikke QR kode til dit salgsmateriale, downloade dit diplom og meget mere.

Hvis du ikke kan finde din kvitteringsmail med dit bage-ID-nummer og link til din personlige bageside, så skriv til os på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk, så finder vi det til dig.

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke