Bag for BørneTelefonen

STOR TAK for deltagelsen i Bag for BørneTelefonen 2022 .

Vi har lukket for tilmeldingen til aktiviteten i 2022.

Der er samlet svimlende 2,2 mio. kr. ind ved årets afslutning.

Vi er allerede i fuld gang med at planlægge Bag for BørneTelefonen 2023. Vi lover at give besked, når tilmeldingen til næste års indsamling åbner.

Hvad er Bag for BørneTelefonen?

Hvert år afholder Børns Vilkår Bag for BørneTelefonen, hvor børn og voksne over hele landet bager og sælger kager til fordel for BørneTelefonen. Hver en kage, I bager og sælger, er med til at sikre, at vi på BørneTelefonen kan være her og lytte til de børn, der får samlet mod til at bryde stilheden.

I år afholdes Bag for BørneTelefonen i hele oktober måned, så I kan bage og sælge kagerne, når det passer jer. Som deltager i årets Bag for BørneTelefonen kan man få en gratis økologisk bageboks.

Sådan er du med

Hent inspiration og materialer til jeres bagesalg her

Vores ambassadører i 2022

Gorm Wisweh, manden bag Gorms Pizza, kogebogsforfatter, TV-kok og TV-vært på ”Maddysten” på DR1

Emil Obel, vinder af ”Den Store Bagedyst” i 2018 og kagebogsforfatter

Jasmin Gabay, finaledeltager i ”Den store bagedyst” og TV-kok på Go’ morgen Danmark, sanger og børnebogsforfatter

Live-bagning med vores bageambassadører

Her finder du information, opskrifter og optagelser af tidligere live-bagninger.

Jasmin

Jasmin bagte d. 21. november julesmåkager med hindbærsyltetøj live, sammen med vores ’bageambassadør-børn’ Caia og Benjamin. Find optagelsen og opskriften herunder.

Se optagelsen Opskrift på julesmåkager

Emil

Emil bagte d. 30. oktober live sammen med vores ’bageambassadør-børn’ Caia og Benjamin. De pyntede uhyggelige Halloween muffins med en masse spændende pynteteknikker. Find optagelsen og opskriften på den uhyggelige pynt nedenunder.

Se optagelsen Opskrift på muffins Opskrift på Halloween pynt

Gorm

Gorm bagte d. 26. september pizzasnegle live sammen med vores søde ’bageambassadør-børn’ Caia og Benjamin. Find optagelsen og opskriften herunder.

Se optagelsen Opskrift på pizzasnegle

Se her hvor du kan købe Bag for BørneTelefonen-kager!

I hele oktober måned deltager bagerier over hele landet i Bag for BørneTelefonen! Når du køber Bag for BørneTelefonen-kager hos disse udvalgte bagerier, er du med til at støtte BørneTelefonen. Du finder her en liste over de bagerier, som deltager.

Læs mere

OBS! Vi har ikke flere bagebokse tilbage.

Når du tilmelder dig Bag for BørneTelefonen har du mulighed for at få en gratis økologisk bageboks. Du skal stadig selv supplere med andre ingredienser til din bagning.

Bageboksens indhold:

• Dr. Oetker Organic Earthy Cocoa Krymmel

• Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

• Dansukker Økologisk Sukker

• Dansukker Økologisk Brun farin

• Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel

• Svansø Økologisk Kokosmel

• Svansø Konditorens Piske Natural

FAQ

Bag for BørneTelefonen er et indsamlingsevent, hvor vi samler ind, så børn, der er udsat for vold, overgreb og omsorgssvigt, hurtigt kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen hver dag – året rundt. De penge, som I tjener på at sælge jeres bagværk, går nemlig til BørneTelefonens arbejde.

Hvorfor skal du deltage som skole/institution?
Ved at deltage som skole eller institution kan jeres børn stå sammen om at gøre noget godt for andre børn. Mærk den glæde, selvtillid og fællesskabsfølelse, som det giver, når man engagerer sig helhjertet i at hjælpe andre. I kan med bageeventet få talt om at BørneTelefonen er for alle børn, samt sætte fokus på nogle af de mange emner, som børn hvert år ringer til BørneTelefonen om.

Hvorfor skal du deltage som privatfamilie?
Ved at deltage som familie kan du vise dit barn, at du synes, at alle børn fortjener at blive hørt og ikke skal stå helt alene med deres problemer! Du kan sammen med din familie opleve hvilken glæde og selvtillid, det giver at hjælpe andre. Store såvel som små børn kan gøre en forskel, og at bage med børn er en hyggelig fælles oplevelse, der styrker børns sanser, finmotorik og kreativitet.

Læs mere om BørneTelefonen her.

Bag for BørneTelefonen afholdes i hele oktober måned.

Denne måned ligger op til, at man sagtens kan lave indsamlingseventet til en hyggelig begivenhed med eksempelvis temaer som halloween eller efterår.

Hvis kalenderen allerede er helt booket, er I meget velkomne til at holde arrangementet på et andet tidspunkt. Så skal I blot kontakte os på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk.

Bag for BørneTelefonen er for alle Danmarks bageglade børn samt voksne tilknyttet landets skoler, daginstitutioner, fritidsklubber og specialskoler.

Derudover er bageglade familier også en stor del af Bag for BørneTelefonen, da mange familier elsker at bage sammen som en fælles aktivitet i familien, som samtidig gerne vil støtte en god sag som BørneTelefonen.

Som noget nyt rækker vi også ud til erhvervslivet, som har en særinteresse i svigtede børn, BørneTelefonen og Børns Vilkår. I år har vi især fokus på de mange dygtige bagere, vi har rundt om i landet.

Bag for BørneTelefonen er et fleksibelt indsamlingsevent, så det er jer som bestemmer, hvordan I vil afholde jeres arrangement. Mange skoler og institutioner inviterer fx familie og bedsteforældre til at købe børnenes kager og bagværk eller afholder en dag, hvor der samtidig også er fokus på BørneTelefonens vigtige arbejde.

I kan enten sætte pengene ind på Børns Vilkårs konto hos Arbejdernes Landsbank med konto- og registreringsnummer: 5301-0000268163, eller I kan overføre beløbet via MobilePay til 41331. Husk, at I skal oplyse jeres ID-nummer ved indbetalingen.

Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv til bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk

Du finder dit ID-nummer i din tilmeldingsbekræftelse, som du har modtaget på din mail, da du tilmeldte dig Bag for BørneTelefonen. Hvis du ikke kan finde mailen, så skriv til os på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk, så finder vi det til dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail. Vi besvar alle henvendelser hurtigst mulig.

Kontakt os