Bag for BørneTelefonen - Børns vilkår

Bag for BørneTelefonen i hele oktober 2020

Vi bager igen i år for BørneTelefonen – i hele oktober 2020. Kom og vær med.

Vi samler ind for at sikre, at svigtede børn kan ringe anonymt til BørneTelefonen og få hurtig hjælp året rundt.

Tilmeld dig allerede nu

Børn hjælper børn på BørneTelefonen

I hele oktober 2020 bager Danmarks mange børn og voksne for at sikre, at svigtede børn kan ringe til BørneTelefonen og få hurtig hjælp året rundt.

Vi håber, du vil bage med os og vise landets børn, at de fortjener at blive hørt.

For hver solgte kage eller bagværk er du med til at hjælpe svigtede børn med at tage det første skridt mod et bedre liv.

Oktober bliver en stor bagefest til fordel for BørneTelefonen

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, for som noget helt nyt bager vi i år for BørneTelefonen i hele oktober.

Som deltager i årets Bag for BørneTelefonen er du med til at sikre, at svigtede børn kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen, når de står alene og har allermest brug for hjælp.

Læs mere om BørneTelefonen

Vil du vide mere om Bag for BørneTelefonen 2020?

FAQ og nyttige oplysninger

Få svar på dine spørgsmål om Bag for BørneTelefonen.

Få svar her

Har du spørgsmål: Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail, eller ringe til os på tlf.: 3555 5559 på hverdage kl. 10-15.

 

Send os en mail

Generelle spørgsmål til Bag for BørneTelefonen

Navnet har vi ændret lidt for at gøre det tydeligere for alle både børn og voksne, hvad man bager for. Men konceptet er det samme, som du kender, og lige så simpelt at deltage i som altid.

Bag for BørneTelefonen er et indsamlingsevent, hvor vi samler ind, så børn, der er udsat for vold, overgreb og omsorgssvigt, hurtigt kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen hver dag – året rundt. De penge, som I tjener på at sælge jeres bagværk, går nemlig til BørneTelefonens arbejde. Deltager I som skole eller daginstitution, kan I også bruge Bag for BørneTelefonen til at sætte fokus på nogle af de mange emner, børn hvert år ringer til BørneTelefonen om.

Bag for BørneTelefonen løber igennem hele oktober. Hvis kalenderen allerede er helt booket i oktober, er I meget velkomne til at holde arrangementet på et andet tidspunkt.

Kontakt os venligst, hvis I ikke afholder jeres arrangement i oktober på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk,

Det er helt op til jer, hvordan I vil lave jeres arrangement. I kan fx sælge bagværket til familie og venner fra boder, afholde en café eller sælge bagværket i jeres nærområde.

Bag for BørneTeleonen er for alle bageglade børn, unge og voksne i skoler, SFO´er, daginstitutioner, foreninger, kollegier, virksomheder og familier – kort sagt: Alle, som har lyst til at være med.

I kan enten sætte pengene ind på Børns Vilkårs konto hos Arbejdernes Landsbank med konto- og registreringsnummer: 5301-0000268163, eller I kan overføre beløbet via MobilePay til 41331. Husk, at I skal oplyse jeres ID-nummer ved indbetalingen.

Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv til bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk

Du finder dit ID-nummer i din tilmeldingsbekræftelse, som du har modtaget på din mail, da du tilmeldte dig Bag for BørneTelefonen. Hvis du ikke kan finde mailen, så skriv til os på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk, så finder vi det til dig.