Bag for børnetelefonen

Hjælp os med at støtte børnene – bag!

Hvert år i oktober afholder vi Bag for BørneTelefonen, hvor institutioner, skoler, foreninger, virksomheder og familier over hele landet bager og sælger kager til fordel for BørneTelefonen. Hvert et stykke bagværk, der sælges, er med til at sikre, at flere børn og unge kan komme til at tale med en voksen, som lytter og hjælper på BørneTelefonen.

I 2022 havde vi mere end 60.000 samtaler på BørneTelefonen, som har åbent døgnet rundt alle årets dage. Men desværre kan vi ikke nå alle henvendelser. Vi har brug for netop dit engagement i Bag for BørneTelefonen, så ingen børn ringer forgæves.

Tilmelding er lukket for 2023
– Vil du bage for BørneTelefonen i 2024?

Skriv dig op her, så får du besked, så snart der åben for tilmelding til Bag for BørneTelefonen 2024.

Navn(Påkrævet)
Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik

Sådan er du med:

Sisse og Emil er årets ambassadører

I år har Bag for BørneTelefonen to ambassadører; nemlig Sisse Sejr-Nørgaard og Emil Obel.  De er begge klar til selv at bage og sælge kager for BørneTelefonen og derudover har de udviklet lækre opskrifter særligt til jer. 

Sisse Sejr-Nørgaard er journalist, laver podcast og har også skrevet “En køkkenbog”. Emil Obel er kendt for at have vundet Den store bagedyst og har udgivet flere bøger, fx “Festlige og fantasifulde kageborde”.

Hent opskrifter fra vores ambassadører her

Opskrifter

Hent inspiration og materialer til jeres bagesalg her

Materialer til dit bagesalg

Live-bagning med vores bageambassadører

Her finder du information, opskrifter og optagelser af tidligere live-bagninger.

Jasmin

Jasmin bagte d. 21. november julesmåkager med hindbærsyltetøj live, sammen med vores ’bageambassadør-børn’ Caia og Benjamin. Find optagelsen og opskriften herunder.

Se optagelsen Opskrift på julesmåkager

Emil

Emil bagte d. 30. oktober live sammen med vores ’bageambassadør-børn’ Caia og Benjamin. De pyntede uhyggelige Halloween muffins med en masse spændende pynteteknikker. Find optagelsen og opskriften på den uhyggelige pynt nedenunder.

Se optagelsen Opskrift på muffins Opskrift på Halloween pynt

Gorm

Gorm bagte d. 26. september pizzasnegle live sammen med vores søde ’bageambassadør-børn’ Caia og Benjamin. Find optagelsen og opskriften herunder.

Se optagelsen Opskrift på pizzasnegle

Se her hvor du kan købe Bag for BørneTelefonen-kager!

I hele oktober måned deltager bagerier over hele landet i Bag for BørneTelefonen! Når du køber Bag for BørneTelefonen-kager hos disse udvalgte bagerier, er du med til at støtte BørneTelefonen. Du finder her en liste over de bagerier, som deltager.

Læs mere

Tak til vores produktsponsorer og samarbejdspartner

En stor tak til vores produktsponsorer som har leveret lækre bageprodukter til vores fine bagepyntepakker og ikke mindst vores samarbejdspartner, der leverer en plads på deres digitale madkundskabsfagportal.

FAQ

Hvorfor skal du deltage i Bag for BørneTelefonen?

Bag for BørneTelefonen er et indsamlingsevent, hvor vi samler ind, så børn, der er udsat for vold, overgreb og omsorgssvigt, hurtigt kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen hver dag – året rundt. De penge, som I tjener på at sælge jeres bagværk, går nemlig til BørneTelefonens arbejde.

Hvorfor skal du deltage som skole/institution?

Ved at deltage som skole eller institution kan jeres børn stå sammen om at gøre noget godt for andre børn. Mærk den glæde, selvtillid og fællesskabsfølelse, som det giver, når man engagerer sig helhjertet i at hjælpe andre. I kan med bageeventet få talt om at BørneTelefonen er for alle børn, samt sætte fokus på nogle af de mange emner, som børn hvert år ringer til BørneTelefonen om.

Hvorfor skal du deltage som privatfamilie?

Ved at deltage som familie kan du vise dit barn, at du synes, at alle børn fortjener at blive hørt og ikke skal stå helt alene med deres problemer! Du kan sammen med din familie opleve hvilken glæde og selvtillid, det giver at hjælpe andre. Store såvel som små børn kan gøre en forskel, og at bage med børn er en hyggelig fælles oplevelse, der styrker børns sanser, finmotorik og kreativitet.

Læs mere om BørneTelefonen her.

Hvornår skal vi bage?

Bag for BørneTelefonen afholdes i hele oktober måned.

Denne måned ligger op til, at man sagtens kan lave indsamlingseventet til en hyggelig begivenhed med eksempelvis temaer som halloween eller efterår.

Hvis kalenderen allerede er helt booket, er I meget velkomne til at holde arrangementet på et andet tidspunkt. Så skal I blot kontakte os på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk.

Hvem kan deltage?

Bag for BørneTelefonen er for alle Danmarks bageglade børn samt voksne tilknyttet landets skoler, daginstitutioner, fritidsklubber og specialskoler.

Derudover er bageglade familier også en stor del af Bag for BørneTelefonen, da mange familier elsker at bage sammen som en fælles aktivitet i familien, som samtidig gerne vil støtte en god sag som BørneTelefonen.

Som noget nyt rækker vi også ud til erhvervslivet, som har en særinteresse i svigtede børn, BørneTelefonen og Børns Vilkår.

Hvordan skal vi sælge vores kager og bagværk?

Bag for BørneTelefonen er et fleksibelt indsamlingsevent, så det er jer som bestemmer, hvordan I vil afholde jeres arrangement. Mange skoler og institutioner inviterer fx familie og bedsteforældre til at købe børnenes kager og bagværk eller afholder en dag, hvor der samtidig også er fokus på BørneTelefonens vigtige arbejde.

Du kan læse mere og få inspiration her:

Inspiration til bagesalg for private

Inspiration til bagesalg for skoler, institutioner og foreninger

Hvordan overfører vi pengene efter Bag for BørneTelefonen?

I kan overføre  det indsamlede beløb via MobilePay til 41331. Husk at I skrive jeres bage ID-nummer ved indbetalingen. Alternativt kan I overføre pengene til Børns Vilkårs bankkonto : 7134-0001120823. Skriv jeres bage-ID nummer ved overførslen.

Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv til bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk

Hvordan finder jeg mit ID-nummer?

Du finder dit ID-nummer i din tilmeldingsbekræftelse, som du har modtaget på din mail, da du tilmeldte dig Bag for BørneTelefonen. Hvis du ikke kan finde mailen, så skriv til os på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk, så finder vi det til dig.

I din kvitteringsmail for din tilmelding får du også et unikt link til din unikke side (Min Side), hvor du kan se dit Bage ID, status på dit kagesalg og meget mere.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.