Hjælp til fravær i folkeskolen for forældre

Fondspartnere

Partnerskaber

I Børns Vilkår er vi meget stolte af vores fondspartneres engagement og ønske om at hjælpe børn og unge i hele Danmark. En stor tak for jeres store opbakning.

TrygFonden

Børns Vilkårs partnerskab med TrygFonden sætter fokus på positive børnefællesskaber. Vores vision er, at ingen børn må stå uden hjælp til at indgå i positive børnefælleskaber.

Læs mere

Egmont Fonden

Vores partnerskab med Egmont Fonden sætter fokus på bekymrende skolefravær, der for langt de fleste børn og unge er et tegn på mistrivsel.

Læs mere

Stryhns Familieselskab

I et partnerskab med Stryhns Familieselskab arbejder vi for, at alle børn fra 0-6 år får trygge relationer til deres nærmeste voksne.

Læs mere

Projektsamarbejder

Ole Kirk’s Fond

Børns Vilkårs projekt ”Børn Hjælper Børn” er finansieret af Ole Kirk’s Fond og har til formål at sikre, at flere børn, der skriver til Børn Hjælper Børn, får svar.

Læs mere

Skolestyrken

Skolestyrken er et effektivt og sammenhængende skoletrivselsprogram, der tilbyder skoler en helhedsorienteret tilgang til arbejdet med at styrke fællesskaber, fremme skoletrivsel og bremse mobning fra børnehaveklasse til 10. klasse.

Læs mere

Se også Erhvervspartnere

Vores Erhvervspartnere spiller en stor rolle i udviklingen og gennemførelsen af de aktiviteter, vi tilbyder børnene og deres nærmiljø.

Læs mere her og bliv selv Erhvervspartner.

Lad os samme hjælpe børnene

Fonde og virksomheder spiller en vigtig rolle i kampen om at stoppe svigt. Kontakt fundraising og lad os sammen hjælpe børnene.

Kontakt Hans Christian Niebuhr

Fundraiser, Fondsansvarlig

SKRIV TIL HANS CHRISTIAN

Tlf: 51 36 04 88

Hvad passer bedst til dig?

Se mulighederne for at blive frivillig hos BørneTelefonen

Er du mest til at rådgive telefonisk? Eller skriftligt? Vil du være frivillig i Aarhus, i København eller hjemmefra? Vil du rådgive børn, unge eller måske forældre?

Find det rigtige frivilligtilbud, der passer til dig og dit øvrige hverdagsliv.

Læs mere