Hjælp til fravær i folkeskolen for forældre

Fondspartnere

I Børns Vilkår er vi meget stolte af vores fondspartneres engagement og ønske om at hjælpe børn og unge i hele Danmark. En stor tak for jeres store opbakning.

Logo for TrygFonden.

TrygFonden

Børns Vilkårs partnerskab med TrygFonden sætter fokus på positive børnefællesskaber. Vores vision er, at ingen børn må stå uden hjælp til at indgå i positive børnefælleskaber.

Logo for Egmont

Egmont Fonden

Vores partnerskab med Egmont Fonden sætter fokus på bekymrende skolefravær, der for langt de fleste børn og unge er et tegn på mistrivsel.

Logo for Stryhns Familieselskab.

Stryhns Familieselskab

I et partnerskab med Stryhns Familieselskab arbejder vi for, at alle børn fra 0-6 år får trygge relationer til deres nærmeste voksne.

Projektsamarbejder

Logo for Ole Kirk's Fond

Ole Kirk’s Fond

Børns Vilkårs projekt ”Børn Hjælper Børn” er finansieret af Ole Kirk’s Fond og har til formål at sikre, at flere børn, der skriver til Børn Hjælper Børn, får svar.

Logo for Skolestyrken

Skolestyrken

Skolestyrken er et effektivt og sammenhængende skoletrivselsprogram, der tilbyder skoler en helhedsorienteret tilgang til arbejdet med at styrke fællesskaber, fremme skoletrivsel og bremse mobning fra børnehaveklasse til 10. klasse.

Se også Erhvervspartnere

Vores Erhvervspartnere spiller en stor rolle i udviklingen og gennemførelsen af de aktiviteter, vi tilbyder børnene og deres nærmiljø.

Læs mere her og bliv selv Erhvervspartner.

Lad os sammeN hjælpe børnene

Fonde og virksomheder spiller en vigtig rolle i kampen om at stoppe svigt. Kontakt fundraising og lad os sammen hjælpe børnene.

Kontakt Hans Christian Niebuhr

Fundraiser, Fondsansvarlig

SKRIV TIL HANS CHRISTIAN

Tlf: 51 36 04 88

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke