Sammen stopper vi svigt

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, som fortæller os det, de ikke kan tale med andre om. Det gælder alt fra forældrenes skilsmisse og mobning i skolen til ulykkelig forelskelse og selvmordstanker.

I kan stå sammen med os for at sikre, at ingen børn kontakter os forgæves. Når din virksomhed vælger at støtte Børns Vilkår, er I med til at stoppe svigt af børn og unge i Danmark


FN’s Verdensmål

Børns Vilkår har fokus på verdensmålene, da vi mener, at det er nødvendigt med en samlet koordineret indsats for, at vores børn kan trives nu og i fremtiden. Børn fortjener ikke at bekymre sig om verdens udfordringer, som klimaforandringer, fattigdom og diskrimination. Børn fortjener at være børn.  

Børns Vilkårs fire mærkesager erOmsorgssvigt, Digitale svigtSkolesvigt og Psykisk mistrivsel. Vores mærkesager går hånd i hånd med verdensmålene, og sammen kæmper vi for, at intet barn i Danmark skal svigtes i 2030.  

Mere om FN’s Verdensmål

For mere info

Har du spørgsmål til, hvordan din virksomhed eller forening kan være med til at sikre en tryggere barndom for flere udsatte børn og unge i Danmark?

Kontakt mig, så vi sammen kan finde den løsning, som giver bedst mening for jer.

Sine Gadeberg

Teamleder Social Engagement og Corporate Partnerships


Få nyt om Børns Vilkår

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad passer bedst til dig?

Se mulighederne for at blive frivillig hos Børns Vilkår

Er du mest til at rådgive telefonisk? Eller skriftligt? Vil du være frivillig i Aarhus, i Valby eller hjemmefra? Vil du rådgive børn, unge eller måske forældre?


Find det rigtige frivilligtilbud, der passer til dig og dit øvrige hverdagsliv.


Læs mere