Støt børns vilkår nu fordi ingen børn skal stå alene med deres problemer

støt børns vilkår nu
fordi ingen børn skal stå alene med der, det er svært

Alt for mange børn og unge i Danmark står alene med deres problemer.
Hver dag taler vi med børn, der er blevet svigtet af familien, af vennerne og af samfundet. Siden 1977 har vi kæmpet for at stoppe det enorme svigt af børn, der finder sted hver dag i Danmark. Tusindvis af børn og unge har siden da rakt ud til os. Og det gør de stadig.

Støt os og stop svigt af børn!

FN’s Verdensmål

Børns Vilkår har fokus på verdensmålene, da vi mener, at det er nødvendigt med en samlet koordineret indsats for, at vores børn kan trives nu og i fremtiden. Børn fortjener ikke at bekymre sig om verdens udfordringer, som klimaforandringer, fattigdom og diskrimination. Børn fortjener at være børn.  

Børns Vilkårs fire mærkesager erOmsorgssvigt, Digitale svigtSkolesvigt og Psykisk mistrivsel. Vores mærkesager går hånd i hånd med verdensmålene, og sammen kæmper vi for, at intet barn i Danmark skal svigtes i 2030.  

Mere om FN’s Verdensmål

For mere info

Har du spørgsmål om, hvordan din virksomhed eller forening kan være med til at sikre en tryggere barndom for flere udsatte børn og unge i Danmark?

Kontakt os, så vi sammen kan finde den løsning, som giver bedst mening for jer.

Natalie Ann Harris

Aktiverings & Partnerskabs Manager

Få nyt om Børns Vilkår

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.