Vil du gøre en kæmpe forskel for børn og unge som har brug for en voksen at tale med?

Som frivillig i Børns Vilkår kan du være med til at give børn og unge modet til, at sætte ord på de ting der fylder, og det der gør ondt. Du bliver som frivillig en del af et meningsfuldt fællesskab, hvor vi lægger vægt på faglig udvikling og engagement.

Du kan være frivillig på flere forskellige måder i Børns Vilkår, og uanset hvilken frivilligrolle du vælger, sørger vi for at klæde dig godt på til opgaven.

Frivillig på BørneTelefonen

På BørneTelefonen besvarer vi tusindvis af henvendelser fra børn og unge, som har brug for at tale med en voksen, om det der fylder – er det dig?

Som frivillig rådgiver på BørneTelefonen er du en vigtig livline for børn og unge, der har brug for hjælp, trøst eller en voksen, der lytter.

Er du over 21 år, har en børnefaglig uddannelse eller er i gang med en, og har du erfaring med at arbejde med børn og unge? Så kan du blive frivillig rådgiver på BørneTelefonen.

Du kan både rådgive hjemmefra og fra vores afdelinger i Valby og Aarhus.

Frivillig til BørneTelefonens Brevkasse

Alle børn der skriver til BørneTelefonens Brevkasse får et svar. Derfor har vi brug for dig.

Som brevkasserådgiver arbejder du hjemmefra. Og brevkassen tilbyder maksimal fleksibilitet for dit frivillige arbejde. Du skal rådgive 3 timer om ugen, men bestemmer selv hvornår. 

Frivillige facilitatorer fra hele landet til Børns Vilkårs Gruppechat?

Som frivillig facilitator på Børns Vilkårs Gruppechat er du med til at starte et nyt og spændende samtaletilbud, hvor unge i fællesskab kan dele deres tanker om ungdomslivets udfordringer.

Gruppechatten
Jeg blev frivillig rådgiver på BørneTelefonen for at brede min faglighed ud og for at sparre med andre, der har en anden faglig baggrund end mig. Samtidig giver det mig konkret erfaring i at arbejde med børn og unge, som jeg kan bruge på mit CV. Anders Graversen, pædagogikstuderende

Frivillig på ForældreTelefonen

Som moderator på Børn Hjælper Børn, er det din opgave at læse børnenes kommentarer og på den både sikre, at Børn hjælper Børn, er et trygt, nuanceret og omsorgsfuldt sted at søge rådgivningen.  

Som moderatorer arbejder du hjemmefra.  

ForældreTelefonen

Frivillig moderatorer til Børn Hjælp Børn

Som moderator på Børn Hjælper Børn, er det din opgave at læse børnenes kommentarer og på den både sikre, at Børn hjælper Børn, er et trygt, nuanceret og omsorgsfuldt sted at søge rådgivningen.  

Som moderatorer arbejder du hjemmefra.  

Frivillige moderatorer

Frivillig VoksenHjælper

Med Voksenhjælperne støtter vi børn af forældre med psykisk sygdom til bedre trivsel. Som frivillig VoksenHjælper får du gennem 2-3 timers samvær om ugen mulighed for at hjælpe og gøre en forskel for et barn

Vi søger kompetente frivillige i Aarhus-området.