Sammen stopper vi svigt

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes, hverken af barnets nærmeste eller af samfundet.

På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, som fortæller det, de ikke kan tale med andre om. Det giver os en unik indsigt i børns tanker og problemer; en indsigt, som vi handler på. Vores arbejde styrker børns rettigheder og børns tro på sig selv, og sikrer, at alle børn har mindst én, som lytter og hjælper. Børns Vilkår er der for børnene hver dag. Altid.

Siden 1977 har Børns Vilkår sammen med støtter og samarbejdspartnere arbejdet for at stoppe svigt og for børns ret til en tryg barndom. Vi tror på børn. De er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar. Vær med – Sammen stopper vi svigt!

Kontakt Børns Vilkår

Vil du i kontakt med Børns Vilkår eller besøge vores presseafdeling?

Læs mere her


Hvem er vi?

Find kontaktoplysninger på relevante medarbejdere i Børns Vilkår

Ansatte i Børns Vilkår
I stedet for at ta’ mit eget liv, fik en rådgiver på BørneTelefonen overbevist mig om, at der var andre måder at løse mine problemer på. Det er jeg meget taknemmelig for nu! Pige, 16 år

Sådan skaber vi forandring

Vi sikrer, at alle børn har i hvert fald én, som lytter – og vi hjælper børnene med at få den støtte og omsorg, de har brug for. Vi er der for børnene hver dag. Altid.

Se de resultater, vi har opnået sammen

 

Hovedbestyrelsen i Børns Vilkår

Læs mere og mød medlemmerne af hovedbestyrelsen her

Peter Bartram

Formand i Børns Vilkår

Anne Broeng

Næstformand i Børns Vilkår

Rylle Maja Sønderstrup

Medlem af Forretningsudvalget

Per Carøe

Bestyrelsesmedlem

Wisely López García

Bestyrelsesmedlem

Jesper Theil Thomsen

Bestyrelsesmedlem

Mikkel Flyverbom

Bestyrelsesmedlem

Mette Deding

Bestyrelsesmedlem

Dorte Rudi Andersen

Medarbejderrepræsentant

Kristina Avenstrup

Bestyrelsesmedlem

Eva Hove Stryger

Frivilligrepræsentant

Børns Vilkårs værdier og børnesyn

Vi inddrager børn. Vi lytter og videreformidler det, børn fortæller os. Omdrejningspunktet for vores virke er barnets behov og rettigheder.

Læs mere

Publikationer og rapporter

Børns Vilkår er en vidensbaseret organisation. Vi bygger alt vores arbejde på viden og fakta ud fra, hvad børnene fortæller til os.

Læs mere

Årsregnskab og Årsmagasin

Børns Vilkårs ambition er, at ingen børn og unge i Danmark skal svigtes. Her kan du se, hvordan vi fordeler midlerne i vores arbejde for at sikre dette.

Læs mere

Høringssvar til Christiansborg

Børns Vilkår tager børnenes stemmer med fra BørneTelefonen til Christiansborg. Det gør vi blandt andet i vores høringssvar.

Læs mere

Projekter i Børns Vilkår

Børns Vilkår har en lang række projekter i tæt partnerskab med forskellige fonde og ministerier. Læs mere om vores forskellige projekter her.

Læs mere

Vedtægter og forretningsorden

Børns Vilkårs formål er at arbejde for at styrke og forbedre børn og unges vilkår, opvækst og udviklingsmuligheder i Danmark.

Læs mere