Børns Vilkårs Landsindsamling

Søndag d. 27. marts 2022

Hver dag kontakter børn og unge BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet af dem, der burde passe på dem. Og hver dag fortæller de os om dét, der gør allermest ondt. Om selvmordstanker. Forældrenes misbrug. Mobning. Vold. Og ensomhed.

Flere børn og unge skal have mulighed for at søge hjælp, omsorg og en voksen, der lytter, når de står alene, og når der ikke er andre at gå til! Derfor samler vi ind til Børns Vilkårs Landsindsamling søndag d. 27. marts 2022.

Meld dig som indsamler

Behovet for hjælp til børn og unge, der bliver svigtet, er stadig stort. Vi har brug for dig, som vil gøre en indsats for, at flere børn og unge kan få hjælp på BørneTelefonen, når livet er svært.

Vælg din rute her

Så let er det

Derfor skal du blive indsamler

Børn og unge i Danmark har brug for hjælp
Desværre oplever alt for mange børn at blive svigtet af deres nærmeste og af samfundet, og unge mistrives i stigende grad. Det ved vi fra BørneTelefonen, hvor vores frivillige rådgivere har over 50.000 samtaler med børn og unge om året. Men det er desværre ikke alle børn, der kan komme igennem til en rådgiver. Vi kan og skal hjælpe flere børn, når de er modige nok til at række ud!

Du gør en forskel som indsamler for Børns Vilkår
Én samtale på BørneTelefonen kan være det, der skal til for at ændre et barns liv. Som indsamler kan du på få timer af din søndag samle penge ind, så vi kan være der med støtte og omsorg, når et barn rækker ud efter vores hjælp. Med din indsamling er du med til at sikre, at svigtede børn og unge altid kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen, når de står alene og har allermest brug for det.

Alle vores indsamlere har en vigtig andel i, at vi kan stoppe svigt af børn og unge i Danmark. Vi håber, at du vil melde dig som indsamler, så flere børn, der har det svært, kan blive hørt!

Det samler vi ind til

Pengene fra Børns Vilkårs Landsindsamling går til at sikre, at endnu flere svigtede børn og unge i Danmark kan få hjælp på BørneTelefonen, når de har brug for det. Ingen skal stå alene med selvmordstanker, forældrenes misbrug, angst eller vold!

De penge, som du samler ind, betyder alverden for vores muligheder for at hjælpe et svigtet barn.
Pengene fra indsamlingen går blandt andet til:

BørneTelefonen er blevet døgnåben, og det er fantastisk nyt for Danmarks børn og unge. Særligt for de børn, som har brug for vores hjælp i de sene nattetimer. Men når BørneTelefonen skal holde åben hele døgnet, hver dag året rundt, betyder det også, at vi skal have langt flere rådgivere tilknyttet, så vi kan være der for børn og unge, når de er bange eller ikke kan sove på grund af bekymringer.

Flere rådgivere betyder, at der altid vil være en voksen, der kan hjælpe, når børn og unge kontakter os. Ingen børn skal henvende sig til BørneTelefonen forgæves, og som indsamler er du med til at hjælpe os i mål med dette.

Ingen børn skal stå alene med deres bekymringer, og de skal vide, hvor de kan søge hjælp. Derfor går nogle af pengene fra landsindsamlingen til at udbrede kendskabet til BørneTelefonen. Det betyder, at vi er til stede på landets skoler med oplæg, trivselsforløb og oplysnings- og undervisningsmateriale – så også de yngste børn ved, at der findes en linje til hjælp og omsorg, hvis de på et tidspunkt får brug for at lette hjertet.

Mange unge i Danmark føler sig alene med deres problemer og mistrives i stigende grad i disse år. Derfor åbner Børns Vilkår i 2022 et nyt rådgivningstilbud til unge. Penge fra landsindsamlingen skal være med til at sikre, at flere unge kan føle sig hørt, forstået og accepteret – uanset om det drejer sig om ensomhed, stress, modløshed eller selvskade.

At samle ind er en god oplevelse

Faktisk var der rigtig mange, der var meget interesserede og spurgte ind til, hvad det var, vi samlede ind til. Og når de så hørte, at det var BørneTelefonen, jeg samlede ind til, så ville de rigtig gerne give nogle penge.

Indsamler

FAQ

Få svar på ofte stillede spørgsmål.

Læs mere

Hvor afleverer du bøtten?

Find dit afleveringssted.

Læs mere