Landsindsamling

Bliv indsamler d. 24 marts 2019

Hver dag er der børn i Danmark, som ringer til BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet, mobbet, misbrugt eller slået af dem, de elsker mest. Men desværre er det ikke alle, der får hjælp, for vi kan kun besvare under halvdelen af børnenes henvendelser.

Derfor samler vi ind for at sikre, at svigtede børn kan ringe til BørneTelefonen og hurtigt få den nødvendige hjælp hver dag, hele året rundt.

Bliv indsamler til Børns Vilkårs landsindsamling søndag d. 24. marts 2019.

Tilmeld dig nu

Gå forrest for svigtede børn i Danmark

Den 24. marts er dén dag, hvor vi går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Vi håber, at du vil gå forrest som indsamler og vise landets børn, at de fortjener at blive hørt. Bliv indsamler til Børns Vilkårs landsindsamling.

Hvis du selv har børn, så tag dem i hånden på dagen og lad dem opleve hvilken glæde og selvtillid, det giver at hjælpe andre! Selvom dine børn er små, kan de jo sagtens gøre en stor forskel.

At samle ind sammen er en god oplevelse

Faktisk var der rigtig mange, der var meget interesserede og spurgte ind til, hvad det var, vi samlede ind til. Og når de så hørte, at det var BørneTelefonen, jeg samlede ind til, så ville de rigtig gerne give nogle penge. Indsamler