Børns Vilkårs Landsindsamling

Søndag den 18. oktober 2020

Hver dag er der børn i Danmark, som ringer til BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet, mobbet, misbrugt eller slået af dem, de elsker mest. Men desværre er det ikke alle, der får hjælp, for vi kan kun besvare under halvdelen af børnenes henvendelser.

Vi samler ind for at sikre, at svigtede børn kan ringe til BørneTelefonen og hurtigt få den nødvendige hjælp hver dag, hele året rundt.

Bliv indsamler til Børns Vilkårs Landsindsamling.

Tilmeld dig nu

Gå forrest for svigtede børn i Danmark

Landsindsamlingen 2020 er den 18. oktober, hvor vi igen går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Vi håber, at du vil gå forrest som indsamler og vise landets børn, at de fortjener at blive hørt.

Hvis du selv har børn, så tag dem i hånden på dagen og lad dem opleve hvilken glæde og selvtillid, det giver at hjælpe andre! Selvom dine børn er små, kan de jo sagtens gøre en stor forskel.

Se regnskab for 2019
Indsamler 2 Landsindsamling 2020 Børns Vilkår

At samle ind sammen er en god oplevelse

Indsamler 3 Landsindsamling 2020 Børns Vilkår
Faktisk var der rigtig mange, der var meget interesserede og spurgte ind til, hvad det var, vi samlede ind til. Og når de så hørte, at det var BørneTelefonen, jeg samlede ind til, så ville de rigtig gerne give nogle penge. Indsamler
Indsamler 4 Landsindsamling 2020 Børns Vilkår
Landsindsamling 2019

Tak for hjælpen til landsindsamlingen 2019!

Tusind tak til de mere end 7.700 indsamlere, der samlede ind søndag d. 24. marts 2019! Og tak til alle jer, der tog godt imod vores indsamlere og gav et bidrag til at hjælpe svigtede børn i Danmark. Takket være jeres indsats og den flotte indsamling på mere end 8 mio. kr., kan vi nu hjælpe endnu flere børn og unge på BørneTelefonen.

Se årets resultat fordelt på regioner