Børns Vilkårs Landsindsamling

Søndag d. 26. marts 2023

Hver dag, døgnet rundt, kontakter børn og unge BørneTelefonen og HØRT, fordi de bliver svigtet af dem, der burde passe på dem. Og hver dag fortæller de os om dét, der gør allermest ondt. Om selvmordstanker. Forældrenes misbrug. Mobning. Vold. Og ensomhed.

Én samtale på BørneTelefonen eller HØRT kan ændre et barns liv. Derfor skal flere børn og unge skal have mulighed for at søge hjælp, omsorg og en voksen, der lytter, når de står alene, og når der ikke er andre at gå til. Som indsamler er du med til at sikre, at de børn og unge kan få hjælp, når de har allermest brug for det.

Landsindsamling 2023

Meld dig som indsamler

Meld dig som indsamler til landsindsamlingen den 26. marts 2023, så flere børn og unge kan få hjælp på BørneTelefonen og HØRT, når de har brug for det.

Tilmeld dig her

Opret en digital indsamling

Det tager kun to minutter, og du kan nemt dele den på sociale medier og vie e-mail.

Læs mere

Sådan støtter du som virksomhed

I kan støtte på flere måder, og som tak for støtten modtager I en sponsorpakke.

Læs mere

Så let er det

Du vælger en rute

Du modtager din indsamlingsbøtte med posten

Du samler ind den 26. marts mellem kl. 10-18 i 2-3 timer

Du afleverer bøtten i en af de butikker eller banker, vi har en aftale med

Derfor skal du blive indsamler

Børn og unge i Danmark har brug for hjælp
Desværre oplever alt for mange børn at blive svigtet af deres nærmeste og af samfundet, og unge mistrives i stigende grad. Det ved vi fra BørneTelefonen og HØRT, hvor vores frivillige rådgivere har over 55.000 samtaler med børn og unge om året. Men det er desværre ikke alle børn, der kan komme igennem til en rådgiver. Vi kan og skal hjælpe flere børn, når de er modige nok til at række ud!

Du gør en forskel som indsamler for Børns Vilkår
Én samtale på BørneTelefonen og HØRT kan være det, der skal til for at ændre et barns liv. Som indsamler kan du på få timer af din søndag samle penge ind, så vi kan være der med støtte og omsorg, når et barn rækker ud efter vores hjælp. Med din indsamling er du med til at sikre, at børn og unge altid kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen og HØRT, når de står alene og har allermest brug for det.

Alle vores indsamlere har en vigtig andel i, at vi kan stoppe svigt af børn og unge i Danmark. Vi håber, at du vil melde dig som indsamler, så flere børn, der har det svært kan blive hørt!

Det samler vi ind til

Pengene fra Børns Vilkårs Landsindsamling går til at sikre, at endnu flere svigtede børn og unge i Danmark kan få hjælp på BørneTelefonen, når de har brug for det. Ingen skal stå alene med selvmordstanker, forældrenes misbrug, angst eller vold! Pengene fra indsamlingen går blandt andet til:

Mange unge i Danmark føler sig alene med deres problemer og mistrives i stigende grad i disse år. Derfor har Børns Vilkår i 2022 åbnet HØRT – et rådgivningstilbud særligt til unge. Penge fra landsindsamlingen skal være med til at sikre, at flere unge kan føle sig hørt, forstået og accepteret – uanset om det drejer sig om ensomhed, stress, modløshed eller selvskade.

BørneTelefonen er blevet døgnåben, og vi har åbnet endnu et rådgivningstilbud, HØRT. Det er fantastisk for Danmarks børn og unge. Særligt for dem, som har brug for vores hjælp i de sene nattetimer.

Men når BørneTelefonen og HØRT skal holde åben hele døgnet, hver dag året rundt, betyder det også, at vi skal have langt flere rådgivere tilknyttet, så vi kan være der for børn og unge, når de er bange eller ikke kan sove på grund af bekymringer.

Flere rådgivere betyder, at der altid vil være en voksen, der kan hjælpe, når børn og unge kontakter os. Ingen børn skal henvende sig til BørneTelefonen og HØRT forgæves, og som indsamler er du med til at hjælpe os i mål med dette.

Ingen børn og unge skal stå alene med deres bekymringer, og de skal vide, hvor de kan søge hjælp. Derfor går nogle af pengene fra landsindsamlingen til at udbrede kendskabet til BørneTelefonen og HØRT. Det betyder, at vi er til stede på landets skoler med oplæg, trivselsforløb og oplysnings- og undervisningsmateriale – så  børn og unge ved, at der findes en linje til hjælp og omsorg, hvis de på et tidspunkt får brug for at lette hjertet.

At samle ind er en god oplevelse

Faktisk var der rigtig mange, der var meget interesserede og spurgte ind til, hvad det var, vi samlede ind til. Og når de så hørte, at det var BørneTelefonen, jeg samlede ind til, så ville de rigtig gerne give nogle penge.

Indsamler

Spørgsmål og svar

Få svar på ofte stillede spørgsmål.

Læs mere

Hvor afleverer du bøtten?

Find dit afleveringssted.

Læs mere