Har du adgang til et køkken, og vil du gøre en forskel for børn i Danmark?

Vær med til Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen.

 

Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

 

Alle kan deltage i Bag for en Sag

Bag for en Sag handler om hygge og samvær mellem børn og voksne. Derfor kan alle deltage!

Man kan fx tilmelde sig med sin institution, skole, kollegium, forening, virksomhed og familie. Hvordan I planlægger jeres arrangement er helt op til jer.

Tilmeld dig her

2.1 mio

kr. blev samlet ind i 2017

Det er det største beløb, der er blevet samlet ind til Bag for en Sag nogensinde – og vi håber at slå rekorden igen i år!

85.000

børn og unge deltog i 2017

Hvert år er der flere og flere, der deltager. I 2017 slog vi alle rekorder med mere end 85.000 deltagende børn og unge!

1.500

Bag for en Sag arrangementer i 2017

Bag for en Sag arrangementer kommer i alle størrelser – fra små arrangementer med tre dagplejebørn til store arrangementer, hvor hele skolen går sammen for at støtte den gode sag.

Bag for en Sag d. 11. oktober 2018

– eller lige når det passer jer!

Bag for en Sag foregår i år torsdag d. 11. oktober. Passer datoen ikke ind i jeres program, er I meget velkomne til at holde jeres arrangement en anden dato – faktisk bliver der bagt og solgt bagværk til fordel for BørneTelefonen hele året.

”For flere uger siden begyndte forældrene allerede at spørge, om det ikke snart er den tid på året, hvor man kan få de der lækre kanelsnegle. Det er en tradition, som både personale, børn og forældre virkelig værdsætter” Tommy, pædagog i Myretuen
Læs om Myretuens Bag for en Sag tradition

Inspiration til jeres Bag for en Sag arrangement

I kan bruge et par timer, nogle dage eller lave et forløb over flere uger – det er helt op til jer, hvordan I vil holde jeres arrangement.

Pengene går til børnene

Som deltager i Bag for en Sag er I med til at sikre, at endnu flere børn kan få hjælp på BørneTelefonen. Børnene ringer, når de har brug for én at tale med om alt lige fra kærlighed og uvenskab til mobning, forældrenes skilsmisse og overgreb.

Sidste år havde BørneTelefonen mere end 50.000 samtaler med børn og unge, men desværre ringede dobbelt så mange forgæves. Derfor har hvert eneste stykke solgt kage – og hver eneste indsamlede krone – stor værdi for de børn, der lige nu sidder med telefonen i hånden og samler mod til at tale om problemer, som de aldrig før har fortalt nogen om.

 

Få svar på ofte stillede spørgsmål

Ja, man kan vælge både en dato før og efter d. 11., hvis det passer jer bedre. Faktisk bliver der bagt og solgt bagværk til fordel for BørneTelefonen året rundt.  

Det bestemmer I helt selv. Jo flere penge, I samler ind, jo flere penge går til at hjælpe børn på BørneTelefonen. 

Ja, de kan betale for hvert enkelt stykke til 41331. Husk at bede dem skrive jeres Bag for en Sag ID nummer på alle MobilePay betalinger.

Der ligger undervisningsmateriale på www.bagforensag.dk/materialer for skoler. Derudover kan I gå ind på www.bornetelefonen.dk, hvor der er masser af materiale. 

Et bagekit indeholder nogle ingredienser, I kan bruge til at bage med på dagen, fx. mel og sukker. Det er et tilskud til jeres bagedag, og I skal selv regne med at stå for indkøb af resten. I kan se indholdet her. Man skal have tilmeldt sig et bagekit senest d. 16. september for at få et. 

I må meget gerne dele jeres billeder fra dagen på #bagforensag

Du kan fx. betale med mobilepay eller aflevere kontanterne i en bank. Læs mere her.

Har du spørgsmål til Bag for en Sag, så kontakt os endelig på bagforensag@bornsvilkar.dk eller 35 55 55 59 hverdage kl. 10-15.

Download materialer om BørneTelefonen

BørneTelefonens Hus

Dette materiale er velegnet til at snakke med børnene om, hvad BørneTelefonen er.

Download her

Om Børns Vilkår

Dette materiale kan I printe til jeres kunder, så de kan læse mere om Børns Vilkår og BørneTelefonen.

Download her