Sammen stopper vi svigt af børn

Et Indsamlingspartnerskab er et win-win-setup, da vi i fællesskab kan aktivere jeres kunder til at hjælpe med at samle penge ind til Børns Vilkårs arbejde for at stoppe svigt af børn i Danmark.

Vælger din virksomhed at blive Indsamlingspartner, finder vi sammen en skræddersyet løsning, som tager udgangspunkt i din virksomheds kerneforretning. Dét skaber stolte medarbejdere og styrker samtidig opfattelsen af din virksomhed som socialt ansvarlig.

Fordele og forventninger

  • Logo og link på denne webside
  • Egen landingpage på www.bornsvilkar.dk
  • Sparring om udvikling af indsamlingsmekanisme
  • Kommunikationsaktiviteter med Børns Vilkår om samarbejdet
  • Sponsorlogopakke
  • Logo i Børns Vilkårs Årsmagasin
  • Besøg af oplægsholder fra Børns Vilkår

Ønsker din virksomhed at blive Indsamlingspartner stilles en donations-garanti på min. kr. 100.000 årligt. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan din virksomhed eller forening kan være med til at sikre en tryggere barndom for flere udsatte børn?

Kontakt mig, så vi sammen kan finde den løsning, som giver bedst mening for jer.

 

Jakob Skovgaard

Corporate Relations Manager

Flere måder at støtte på

FN’s Verdensmål

Børns Vilkår har fokus på verdensmålene, da vi mener, at det er nødvendigt med en samlet koordineret indsats for, at vores børn kan trives nu og i fremtiden. Børn fortjener ikke at bekymre sig om verdens udfordringer, som klimaforandringer, fattigdom og diskrimination. Børn fortjener at være børn.  

Børns Vilkårs fire mærkesager erOmsorgssvigt, Digitale svigtSkolesvigt og Psykisk mistrivsel. Vores mærkesager går hånd i hånd med verdensmålene, og sammen kæmper vi for, at intet barn i Danmark skal svigtes i 2030.  

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.