Bliv sponsor nu og hjælp sårbare børn og unge i en svær tid

Bliv sponsor nu
og hjælp sårbare børn og unge i en svær tid

Børn og unge fortæller os hver dag historier, der ikke er for børn. Men historierne er deres.  På BørneTelefonen lytter, støtter og hjælper vi børnene, fordi ingen børn skal stå alene med deres problemer.

Bliv sponsor og vær med til at sikre, at BørneTelefonen fortsat kan være der hver dag, hele året og døgnet rundt, for de børn, som har brug for en voksen at tale med.

5.000 kr.

Takkebrev og diplom


2-4 nyhedsbreve om året


Digital sponsorpakke med emailsignatur og støttelogo til website samt trykte og sociale medier

Vælg pakke

10.000 kr.

Takkebrev og diplom


2-4 nyhedsbreve om året


Digital sponsorpakke med emailsignatur og støttelogo til website samt trykte og sociale medier


Bliv eksponeret med logo og link på bornsvilkar.dk


Et årligt LinkedIn-takkeopslag med link til sponsoroversigt på bornsvilkar.dk

Vælg pakke

15.000 kr.

Takkebrev og diplom


2-4 nyhedsbreve om året


Digital sponsorpakke med emailsignatur og støttelogo til website samt trykte og sociale medier


Bliv eksponeret med logo og link på bornsvilkar.dk


Et årligt LinkedIn-takkeopslag med link til sponsoroversigt på bornsvilkar.dk


Støtte-video om BørneTelefonen til brug på sociale medier


Tekst og billede til CSR-rapport om resultater på BørneTelefonen


Mulighed for oplæg om Børns Vilkår og BørneTelefonen ved fx personalearrangement

Vælg pakke

* Alle priser er eksklusiv moms

Stop svigt

På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, hvor de fortæller os det, de ikke kan tale med andre om.

Når din virksomhed støtter, er I med til at sikre, at alle børn har i hvert fald én, som lytter. Vi er der for børnene hver dag. Altid.

Alle bidrag gør en forskel.

I modtager et takkebrev og et diplom – uanset donationens størrelse.

Støt os

– indtast støttebeløb herunder

FAQ

Hvad får din virksomhed ud af at støtte Børns Vilkår?

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med virksomheder, og samarbejdet tager altid udgangspunkt i, at det skal gavne begge parter. Samarbejdets grundtanke er at skabe bedre omdømme, medarbejderengagement og differentiering fra konkurrenterne.

Et samarbejde kan være enkelt og have en mere filantropisk karakter, hvor der er en donation og en mere begrænset modydelse. Et samarbejde kan også være af mere strategisk karakter, hvor virksomheden tænker alle sine interessenter ind i et samarbejde såsom medarbejdere, kunder og forbrugere.

Når en virksomhed vælger at arbejde med social ansvarlighed, giver det ikke kun virksomheden et bedre omdømme og stolte og tilfredse medarbejdere. Det er et konkurrenceparameter på lige fod med de traditionelle parametre, som skaber tilfredse og loyale kunder.

Der er med andre ord lige så mange gode grunde til at støtte, som der er fordele ved at indgå et samarbejde med os.

Børns Vilkår ligger i 2017 i top ti over de mest indflydelsesrige organisationer i Danmark. Se Altingets liste her

Hvilke regler gælder for fradrag og moms på sponsorater til Børns Vilkår?

Jeres virksomhed kan få fuldt fradrag for donationer op til 17.200 kr. i 2022. En donation betragtes som en gave, der ikke giver adgang til en reklameydelse fx logomateriale eller PR fra Børns Vilkår. Der pålægges ikke moms på donationer til Børns Vilkår.

Jeres virksomhed kan som hovedregel få fuldt fradrag for et sponsorat til Børns Vilkår af en hvilken som helst størrelse, såfremt I modtager en reklameydelse fx logomateriale eller PR i forbindelse med sponsoratet. I de fleste virksomheder kan et sponsorat med en reklameydelse trækkes fra som en driftsudgift.

Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens §6. Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet

Alle sponsorater til Børns Vilkår med en reklameydelse bliver pålagt moms på fakturaen.

Jeres virksomhed skal selv sørge for at indberette donationer og sponsorater til SKAT.

Er der forskel på sponsorater og donationer til Børns Vilkår?

Forskellen på en donation og et sponsorat til Børns Vilkår er primært defineret af den modydelse, som Børns Vilkår leverer til jeres virksomhed. Får jeres virksomhed fx logomateriale eller omtale på sociale medier, vil der typisk være tale om et sponsorat, som pålægges moms, og som ofte er fuldt fradragsberettiget som driftsomkostning i jeres virksomhed.

En donation betragtes som en gave, der ikke nødvendigvis aktiverer en modydelse fra Børns Vilkår. Der pålægges således ikke moms på donationer, og donationer er fradragsberettigede op til 17.200 kr. i 2022.

Hvad går pengene til?

Der er behov for bred opbakning for at stoppe svigt af børn og unge, og Børns Vilkårs arbejde støttes heldigvis fra mange sider.

Eksempelvis kommer blot 18 % af vores indtægter fra det offentlige, og vores administrationsudgifter ligger på kun 6 %.

Klik her og se, hvor pengene kommer fra, og hvordan de bliver brugt.

Hvilke indbetalingsmuligheder tilbyder Børns Vilkår?

Din virksomhed kan vælge at indbetale bidrag på følgende måder:

  • Benyt betalingsformularen øverst på denne side med kort og mobilepayløsning.
  • Faktura med eller uden moms.
  • Bankoverførsel til kontonummer:  7134 1161116 (husk at notere din virksomheds navn)
  • MobilePay nr. 47272 (husk at angive, hvor pengene kommer fra. Læs om retningslinjer for MobilePay her)

Vi fremsender gerne kvitteringer eller anden form for dokumentation, hvis det ønskes.

Hvad er Børns Vilkårs forretningsetik?

Formålet med Børns Vilkårs forretningsetik er at tydeliggøre de principper, som ligger til grund for indgåelsen af partnerskaber samt modtagelse af sponsorater og donationer.

Hos Børns Vilkår stiller vi krav om

  • At vores samarbejdspartnere og sponsorer ikke kan sættes i relation til børnearbejde, våbenproduktion eller køb og salg af seksuelle ydelser.
  • At vores samarbejdspartnere og sponsorer ikke handler i modstrid med de bestemmelser, som er nedfældet i FNs Børnekonvention

Børns Vilkår accepterer ikke bestikkelse, korruption eller andre forretningsmæssige uregelmæssigheder.

Børns Vilkår promoverer ikke brands, som har alkohol, tobak eller bettingvirksomhed som primært forretningsgrundlag og kan til enhver tid frasige sig og tilbageføre donationer eller sponsorater fra virksomheder, vi vurderer ikke matcher vores børnesyn og værdier.

Børns Vilkår kan træffe beslutning om at tilbageføre en given donation eller frasige/afslutte et samarbejde, såfremt der opstår uoverensstemmelse med de forretningsetiske retningslinjer eller børneetiske værdier

Børns Vilkår vil efter bedste evne ved indgåelse af et erhvervspartnerskab sikre, at samarbejdspartnerens nærmeste interessenter ligeledes overholder Børns Vilkårs forretningsetiske retningslinjer, men der hæftes ikke direkte for tredje parter.

For mere info

Har du spørgsmål til, hvordan din virksomhed eller forening kan hjælpe, er du meget velkommen til at kontakt os, så vi sammen kan finde den løsning, som giver bedst mening for jer.

Kontakt

Signe Bremerstent
Corporate Engagement Manager

Vores sponsorer

Børns Vilkår arbejder hver dag for at stoppe svigt af børn i Danmark. Det gør vi bl.a. sammen med et stort netværk af virksomheder. En stor tak til vores erhvervssponsorer, hvis bidrag gør det muligt for os at hjælpe tusindvis af børn og unge, som hver dag, året rundt henvender sig til os for at få hjælp og støtte.

Her kan du se, hvem der støtter Børns Vilkår med beløb fra 10.000 kr. i 2023/2024.

Få nyt om Børns Vilkår

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.