Sammen stopper vi svigt

Børn og unge fortæller os hver dag historier, der ikke er for børn. Men historierne er deres. Den sociale isolation har påvirket os alle, men for især børn og unge, som ellers er meget omstillingsparate, har tabet af de fysiske fællesskaber været voldsomt – fordi de er så afhængige af dem.

Bliv sponsor og vær med til at sikre, at BørneTelefonen fortsat kan være der hver dag, hele året og døgnet rundt, for de børn, som har brug for en voksen at tale med. Ingen børn fortjener at stå alene med deres problemer.

Støt her

– og hjælp udsatte børn og unge i Danmark

Sponsorpakke

Med sponsoratet støtter du BørneTelefonen

Sponsorer fra 5.000 kr. modtager

 • Takkebrev og sponsordiplom
 • Logopakke med mailsignatur, webknap og trykbadge
 • Billedpakke med content til fx SoMe
 • Børns Vilkårs digitale Årsmagasin
 • 2-4 årlige nyhedsbreve

Sponsorer fra 10.000 kr. modtager også

 • Logo og link til virksomhedens website her.
 • Mulighed for oplæg fra BørneTelefonen

For mere info

Nederst på siden finder du mere info om donationer og sponsorater. Du kan bl.a. blive klogere på, hvad din virksomheds støtte konkret bidrager til, fradragsregler, momsregler mm.

Har du spørgsmål til, hvordan din virksomhed kan hjælpe, er du meget velkommen til at kontakt os, så vi sammen kan finde den løsning, som giver bedst mening for jer.


Vores sponsorer

Børns Vilkår arbejder hver dag for at stoppe svigt af børn i Danmark. Det gør vi bl.a. sammen med et stort netværk af virksomheder. En stor tak til vores erhvervssponsorer, hvis bidrag gør det muligt for os at hjælpe tusindvis af børn og unge, som hver dag, året rundt henvender sig til os for at få hjælp og støtte.

Her kan du se, hvem der støtter Børns Vilkår med mere end 10.000 kr. i 2022/2023.Generel information

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med virksomheder, og samarbejdet tager altid udgangspunkt i, at det skal gavne begge parter. Samarbejdets grundtanke er at skabe bedre omdømme, medarbejderengagement og differentiering fra konkurrenterne.

Et samarbejde kan være enkelt og have en mere filantropisk karakter, hvor der er en donation og en mere begrænset modydelse. Et samarbejde kan også være af mere strategisk karakter, hvor virksomheden tænker alle sine interessenter ind i et samarbejde såsom medarbejdere, kunder og forbrugere.

Når en virksomhed vælger at arbejde med social ansvarlighed, giver det ikke kun virksomheden et bedre omdømme og stolte og tilfredse medarbejdere. Det er et konkurrenceparameter på lige fod med de traditionelle parametre, som skaber tilfredse og loyale kunder.

Der er med andre ord lige så mange gode grunde til at støtte, som der er fordele ved at indgå et samarbejde med os.

Børns Vilkår ligger i 2017 i top ti over de mest indflydelsesrige organisationer i Danmark. Se Altingets liste her

Jeres virksomhed kan få fuldt fradrag for donationer op til 17.200 kr. i 2022. En donation betragtes som en gave, der ikke giver adgang til en reklameydelse fx logomateriale eller PR fra Børns Vilkår. Der pålægges ikke moms på donationer til Børns Vilkår.

Jeres virksomhed kan som hovedregel få fuldt fradrag for et sponsorat til Børns Vilkår af en hvilken som helst størrelse, såfremt I modtager en reklameydelse fx logomateriale eller PR i forbindelse med sponsoratet. I de fleste virksomheder kan et sponsorat med en reklameydelse trækkes fra som en driftsudgift.

Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens §6. Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet

Alle sponsorater til Børns Vilkår med en reklameydelse bliver pålagt moms på fakturaen.

Jeres virksomhed skal selv sørge for at indberette donationer og sponsorater til SKAT.

Forskellen på en donation og et sponsorat til Børns Vilkår er primært defineret af den modydelse, som Børns Vilkår leverer til jeres virksomhed. Får jeres virksomhed fx logomateriale eller omtale på sociale medier, vil der typisk være tale om et sponsorat, som pålægges moms, og som ofte er fuldt fradragsberettiget som driftsomkostning i jeres virksomhed.

En donation betragtes som en gave, der ikke nødvendigvis aktiverer en modydelse fra Børns Vilkår. Der pålægges således ikke moms på donationer, og donationer er fradragsberettigede op til 16.600 kr. i 2020.

Der er behov for bred opbakning for at stoppe svigt af børn og unge, og Børns Vilkårs arbejde støttes heldigvis fra mange sider. Herunder kan du se, hvor pengene kommer fra, og hvordan de bliver brugt.

Eksempelvis kommer blot 20 % af vores indtægter fra det offentlige, og vores administrationsudgifter ligger på kun godt 6 %.

Din virksomhed kan vælge at indbetale bidrag på følgende måder:

 • Benyt betalingsformularen øverst på denne side med kort og mobilepayløsning.
 • Faktura med eller uden moms.
 • Bankoverførsel til kontonummer:  5301 0000273744 (husk at notere din virksomheds navn)
 • MobilePay nr. 50553 (husk at angive, hvor pengene kommer fra. Læs om retningslinjer for MobilePay her)

Vi fremsender gerne kvitteringer eller anden form for dokumentation, hvis det ønskes.

Som sponsor hos Børns Vilkår kan I få besøg af en frivillige eller en medarbejder, som er vant til at formidle det arbejde for børn og unge, som I er med til at styrke.

Et besøg fra Børns Vilkår kræver imidlertid, at det giver mening rent økonomisk.

Vi tilbyder derfor besøg og oplæg ved sponsorater eller donationer på minimum 25.000 kr.


FN’s Verdensmål

Børns Vilkår har fokus på verdensmålene, da vi mener, at det er nødvendigt med en samlet koordineret indsats for, at vores børn kan trives nu og i fremtiden. Børn fortjener ikke at bekymre sig om verdens udfordringer, som klimaforandringer, fattigdom og diskrimination. Børn fortjener at være børn.  

Børns Vilkårs fire mærkesager erOmsorgssvigt, Digitale svigtSkolesvigt og Psykisk mistrivsel. Vores mærkesager går hånd i hånd med verdensmålene, og sammen kæmper vi for, at intet barn i Danmark skal svigtes i 2030.  

Mere om FN’s Verdensmål

Andre måder at støtte på som virksomhed


Få nyt om Børns Vilkår

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

 • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.