Bliv vores nye bisidderambassadør

Vil du være Børns Vilkårs nye ambassadør for bisidning?

Alle børn og unge har ret til at få en bisidder, når de har en sag i kommunen. Desværre er det alt for mange, der ikke ved, at de kan få denne hjælp. Men du og din kommune kan hjælpe med at sikre at flere børn og unge kender til muligheden for at få en gratis og professionel bisidder.

Ambassadørens rolle er at udbrede kendskabet til Børns Vilkårs bisidderordning blandt relevante medarbejdere og kolleger i kommunen. Det er en fordel – men ikke et krav – hvis du som medarbejder i kommunen allerede har kendskab til vores bisidderordning.

Det eneste, der kræves af dig som vores ambassadør, er at orientere om vores bisidderordning på fx sagsbehandleres personalemøder og i den daglige sagssparring. Derudover skal der afsættes ca. tre timer af din tid til at kunne deltage i kick-off arrangement med andre ambassadører, som Børns Vilkår faciliterer.

Derudover vil du få særlig adgang til viden indenfor børne- og ungeområdet, bl.a. viden om bisidning, børns rettigheder, børne- og ungeinddragelse m.m. Du vil også få mulighed for at lære fra andre ambassadører og få faglig sparing på tværs af kommunerne. Der bliver desuden afholdt et årligt seminar med fagligt indhold, hvor deltagelsen er gratis for ambassadørerne

OBS: Din nærmeste leder skal inden tilmelding være indforstået med, at du deltager.

En bisidder fra Børns Vilkår kan guide og bistå et barn gennem kommunens sagsforløb og er uddannet socialrådgiver og har erfaring fra myndighedsområdet.

Børns Vilkår tilbyder gratis og professionel bisidning til børn og unge. En bisidder hjælper barnet før, under og efter møderne hos kommunen og er dermed med til at sikre, at barnet får en stemme i sin sag. Vores bisiddere arbejder altid på at fremme et konstruktivt samarbejde mellem barnet og de sociale myndigheder, så der findes den bedst mulige løsning for barnet i fællesskab med de forskellige aktører i sagen. Vi har professionelle bisiddere i hele landet, som tager med børn til møder i kommunen – hver gang børnene beder om vores hjælp.

Lyder det som noget for dig og din kommune?

Udfyld formularen nedenfor, hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for bisidderambassadører i din kommune.

  • Navn
  • Emailadresse til kontakt
  • Kommune
  • Telefon
  • Ønsket dato for præsentation (ikke bindende)
    MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
  • Bliv ringet op af én af vores specialkonsulenter
  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik

Fagnyhedsbrev

Arbejder du med børn og unge som underviser, pædagog, institutionsleder, socialrådgiver eller lignende?

Her får du fx viden om børn og unges trivsel, inviteres til arrangementer og løbende opdateres med gratis undervisningsmateriale.

Så tilmeld dig Børns Vilkårs nyhedsbrev for fagpersoner.

Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov.
Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik

Lyshåret dreng set oppefra, blinker til kameraet.