Råd til at styrke trivslen i din klasse

Mobning & trivsel

Find gode råd og undervisningsmaterialer omkring trivsel.  Hvorfor opstår mobning og hvad kan du bidrage med, til at styrke fællesskabet i klassen. Hvad man kan gøre for at være med til, at bryde de mønstre, som er med til at modvirke mobning. Hvornår er det mobning og hvad kan du være med til at gøre for at forbygge eller stoppe mobning?

Læs mere
Arbejder du med børn i kommunen?

Bedre Børneinddragelse

Børns Vilkår ønsker at styrke inddragelsen af børn og unge i deres egen sag i kommunen.

Læs mere
Svigt

Sådan spotter du omsorgssvigt

Hvad er omsorgssvigt? Omsorgssvigt kan både være psykisk og fysisk. Der er ikke en endelig tjekliste for, hvornår et barn er omsorgssvigtet. Som fagperson har du skærpet underretningspligt. Det betyder, at du har pligt til at underrette, hvis du er bekymret for et barns trivsel og udvikling.

Læs mere
Børn i skilsmisse

Vær opmærksom på børn i skilsmisse

Som fagperson i en skole eller daginstitution kan du spille en særlig betydningsfuld rolle for børn i skilsmisser.

Læs mere
Svigt

Mikkels redning blev hans lærer

Mikkel Larsen blev i 8. klasse prikket på skulderen af sin klasselærer. Det blev et vendepunkt i hans liv med en mor, der var psykisk syg, og en far, der drak.

Læs Mikkels historie

Få vores nyhedsbrev for fagpersoner

Arbejder du med børn og unge som underviser, pædagog, institutionsleder, socialrådgiver eller lignende? Vil du gerne inspireres med gode artikler, nyeste viden om børn og unges trivsel, inviteres til arrangementer og løbende opdateres med gratis undervisningsmateriale? Så tilmeld dig Børns Vilkårs nyhedsbrev for fagpersoner.