Ung pige ser trist ud

Frivillig rådgiver til BørneTelefonen i København

Frivillig rådgiver til BørneTelefonen i København

Vil du være der for børn og unge, som føler sig alene med deres problemer?

Døgnet rundt kontakter mange børn og unge BørneTelefonen. Som frivillig rådgiver er du med til at gøre en kæmpestor forskel for de børn og unge, der har fundet modet til at kontakte BørneTelefonen og sætte ord på det der fylder.

På én vagt har vi kontakt med børn og unge i alle aldre om forskellige emner som kærlighed og forelskelse, venskaber og mere alvorlige svigt som mobning, vold og misbrug. Du vil derfor få en bred viden om mange af de temaer, som børn og unge tumler med i dag fra børnene selv.

Vi er en stor gruppe af engagerede og vidt forskellige frivillige i alle aldre og med varierende baggrunde. Og der er plads til dig på holdet – vi leder altid efter endnu flere rådgivere, der kan hjælpe med at besvare de mange henvendelser, vi får på sms, chat og telefon.

Da BørneTelefonen har døgnåbent, er der stor fleksibilitet, og du planlægger selv dine vagter, så de passer ind i dit liv.

Vil du være frivillig?

Vi søger lige nu dygtige og engagerede frivillige, der har lyst til at rådgive børn og unge på BørneTelefonen.

Dine primære opgaver vil være:

Vi forventer, at du:

Vi tilbyder dig:

Ansøg her

På BørneTelefonen møder man andre kompetente og faglige kloge mennesker, der har interesse for det samme som en selv – og man får masser af faglig sparring.

Line, frivillig på BørneTelefonen