Børnekaffe er tilbage!

Det er fortsat ikke kaffe til børn. Det er kaffe til fordel for børn.

 

Færre børn skal fremover ringe eller skrive forgæves til BørneTelefonen i morgentimerne.

Sidste år samlede Circle K og alle de kunder, som købte en Børnekaffe, tilsammen 1 million kroner ind, så Børns Vilkår kunne udvide åbningstiden på BørneTelefonen i formiddagstimerne mellem kl. 9 og 11.

Nu gentages den prisvindende kampagne, og denne gang samler Børns Vilkår, Circle K og kaffetørstige danskere ind til at udvide åbningstiden på BørneTelefonen yderligere, så børn allerede fra kl. 7 om morgenen kan komme igennem til en lyttende rådgiver.

BørneTelefonen modtog i 2019 mere end 5.000 henvendelser på sms, telefon og chat i tidsrummet mellem kl. 7 og 9 – henvendelser, der altså forventes at blive mødt af åbne linjer fra april 2020.

Det kræver utroligt meget mod for børn at række ud efter hjælp, og det behov vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme. Derfor er det særligt vigtigt for os, at vi ved at udvide åbningstiden om morgenen kan give endnu flere børn muligheden for at tale med en voksen og forhåbentlig være med til at give dem en bedre start på dagen,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børn Vilkår.

Når du køber en Børnekaffe, så støtter du med 2,50 kr. og Cirkle K fordobler beløbet til 5 kr. pr. kop. Vi håber igen på at samle 1 million kroner ind til BørneTelefonen, så der er ekstra god grund til at snuppe Børnekaffen, næste gang du er kaffetørstig.

Du finder Børnekaffen i alle Circle K butikker.

”Altså ja jeg gider ikke høre på min mor som skriger, altså hun skælder ud hver evig eneste
dag og jeg er jo kun 12 år så jeg bliver ked af det hun har mange gange sagt at hun ikke ka
li mig hvilket såre mig meget. Det gør også sådan at jeg ik gider i skole”