Dette er naturligvis ikke kaffe til børn. Det er kaffe for børn.

 

Sidste år havde vi nemlig 202.500 henvendelser på BørneTelefonen fra børn der havde brug for at tale med en voksen. Vi kunne desværre kun besvare 83.111 af dem. Vi ved fra en helt ny undersøgelse på BørneTelefonen.dk at mange børn har det svært om morgenen. Faktisk svarer over halvdelen (54%) i undersøgelsen, at de sjældent eller aldrig har lyst til at stå op om morgenen.

Vi har derfor brug for at udvide åbningstiden på BørneTelefonen, så vi kan hjælpe de mange børn der har det svært om morgenen. Det kan vi gøre med din hjælp. Vi har nemlig lavet et partnerskab med Circle K, så vi kan udvide åbningstiden på BørneTelefonen i morgentimerne. Hver gang du køber en Børnekaffe, så støtter du med 2,50 kr. og Cirkle K fordobler beløbet til 5 kr. pr. kop. Vi håber på at samle 1 million kroner ind til BørneTelefonen, så der er ekstra god grund til at snuppe Børnekaffen næste gang du er kaffetørstig.

Du finder Børnekaffen i alle Circle K butikker.

, Børnekaffe

, Børnekaffe
”Jeg ligger i min seng, tænker på hvor uoverskueligt det er. hvor mange mennesker jeg skal se som jeg ikke bryder mig om. hvordan jeg bare har lyst til at sove, bare at sove. og aldrig vågne. eller jo, vågne op og alt er godt. Vågne op og vide alle elsker mig, vågne op uden bekymringer.”
Pige, 13 år