Dreng sidder ved bord og kigger ned på sin mobil

Skal jeres skole være med til at styrke børns digitale dannelse i nyt ambitiøst projekt?

Skal jeres skole være med til at styrke børns digitale dannelse i nyt ambitiøst projekt?

Stort nationalt initiativ sætter ind for børn og unges digitale dannelse, trivsel og sikkerhed. Vi søger lige nu skoler, der har lyst til at bidrage til projektet. 

Børn og unge skal have de bedste forudsætninger for at navigere i samspillet med digitale teknologier. Det sikrer, at de agerer på ansvarlig, tryg og sikker vis i hverdagen med digitale medier. Derfor er Red Barnet, Børns Vilkår, Medierådet for Børn og Unge samt Center for Digital Pædagogik gået sammen om en ny indsats, der skal styrke børn og unges digitale dannelse. Initiativet er støttet af Styrelsen for Udvikling og Kvalitet, der er en del af Børne- og Undervisningsministeriet.   

Vi søger lige nu skoler landet over, der har lyst til at give inputs til innovative undervisningsmetoder, der fremmer refleksion, handleevne og ansvarlig brug af teknologi. Formålet er at understøtte børn og unges digitale kultur. Både fagpersonale og ikke mindst eleverne selv inddrages i projektet. Vi tror nemlig på, at eleverne er eksperter i eget liv, og med jeres skoles deltagelse i projektet, får de en unik mulighed for at præge en national indsats på et område, der fylder en stor del af deres liv.  

Kun med inddragelse af eleverne selv og jer, der arbejder allertættest på landets børn og unge, kan vi sikre, at indsatsen møder de behov og den virkelighed, de færdes i. Vi håber, I vil være med!   

Er I interesserede?

Har I lyst til at høre mere om, hvad det indebærer at være med? Så udfyld formularen herunder. Det er helt uforpligtende. Vi kontakter jer efterfølgende per telefon med mere information.   

Dine oplysninger bliver tilgængelige for de fire organisationer i samarbejdet.

TILMELDING

Skolens adresse(Påkrævet)

Logo for Medierådet for Børn og Unge
Logo for Center for Digital Pædagog
Logo for Red Barnet
Logo for Børns Vilkår

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke