Er du forælder til et barn, der i en periode har haft svært ved at gå i skole, og har du lyst til at fortælle din historie i vores podcastserie til forældre?

Har du og dit barn erfaring med skolefravær? Og vil du dele dine erfaringer med andre, som lige nu står i en svær situation? – Hvad hjalp jer, og hvordan går det i dag?

Din historie bliver en del af en podcast om skolefravær til forældre, hvor de blandt andet kan høre om, hvad der hjalp jer. Hvad ville du selv gerne have vidst, og hvad er dine gode råd?

Skriv til os

Hvis du gerne vil være med eller vil høre nærmere, er du meget velkommen til at skrive på lyd@bornsvilkar.dk. Skriv et par linjer om dit barns skolefravær og om, hvor I er i dag. Vi hører også meget gerne om, hvorvidt dit barn har været inddraget i dialogen med f.eks. skolen og kommunen. Vi behandler naturligvis oplysningerne fortroligt.

Vi planlægger at optage podcastserien i august-september 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjælp til børn med skolefravær

Når et barns stol står tom i skolen, kan det være et tegn på mistrivsel, der skal handles på i tide. Derfor er Egmont Fonden og Børns Vilkår gået sammen om at styrke indsatsen for, at alle børn og unge får tidlig hjælp, når de har bekymrende skolefravær. I et femårigt partnerskab indsamler vi viden, som vi omsætter til rådgivning af børn og unge, forældre og fagpersoner. Vi samler aktører på skole- og socialområdet, så de kan drøfte udfordringer og løsninger. Samtidig udbreder vi anbefalingerne til skoler og kommuner, så de kan sætte tidligt og systematisk ind.

Læs mere om partnerskabet her

Nyhedsbrev fra Børns Vilkår

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

"*" indikerer påkrævede felter

Vi vil gerne tilrettelægge vores kommunikation til dig, så du i højere grad får det indhold, der interesserer dig. Det kan vi, hvis du tillader os at benytte en web beacon. På den måde kan vi se, om du åbner og klikker på vores e-mails og forbedre din oplevelse med vores kommunikation.
Ved at tillade os at benytte en web beacon opnår vi samtidig adgang til de oplysninger, du har givet os ovenfor, din IP-adresse, hvilket device, operativ- og mailsystem, du benytter, og oplysninger om, hvor du befinder dig, når du tilgår vores e-mails. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at bruge afmeldingslinket i hver e-mail.
Samtykke givet – sporing*
Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke