Hver dag er der børn, som ringer til BørneTelefonen med hjerteskærende historier, fordi de ikke har andre steder at gå hen. Det er børn, der føler sig ensomme, forkerte, usikre og bange.

Desværre får vi mange flere opkald end vi kan nå at besvare.

Med dit bidrag kan vi hjælpe endnu flere børn, der har brug for en voksen at tale med.

Ensomhed fylder på BørneTelefonen

Hver eneste dag er der børn, der kontakter BørneTelefonen, fordi de føler sig ensomme.

Coronakrisen har kun gjort det endnu tydeligere, hvor vigtigt det er, at børn har et sted som BørneTelefonen, hvor de kan række ud og få hjælp.

Ingen børn skal stå alene, når de finder modet til at række ud efter hjælp.

Hver dag føler jeg mig ensom, træt og ked af det. Jeg har ikke haft mod til at skrive før nu. Ingen i den her verden kan lide mig. Selvom de kan, så kan jeg bare ikke føle det. Liver er så svært, jeg kan ikke mere. 12-årig dreng til BørneTelefonen

Sådan stopper vi svigt

Siden 1977 har vi i Børns Vilkår arbejdet for børns ret til en tryg barndom sammen med støtter og samarbejdspartnere. Vores mål er at stoppe svigt af børn i Danmark.

Derfor styrker vi børn i at kende deres rettigheder og tale højt om deres problemer og vi styrker forældre, fagfolk og politikere i at forebygge og gribe ind, når børn svigtes. Det gør vi gennem rådgivning, undervisning, kampagner, politisk arbejde og bisidning.

Børn er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar.