Dreng i grøn hættetrøje holder sig på hagen

Stop svigt

Bliv Strategisk Erhvervspartner

BØRNS VILKÅR

 – en af de mest synlige og indflydelsesrige børneorganisationer i Danmark

Når din virksomhed vælger at indgå et hovedpartnerskab med Børns Vilkår, får I en unik mulighed for at styrke jeres image, fremhæve brand, nå nye målgrupper og skabe stolte medarbejdere. Vi udvikler partnerskaber, som bygger på Børns Vilkårs troværdige brand, høje faglighed og brede kendskab og opbakning i befolkningen.
Og ikke mindst hjælper I med at stoppe svigt af udsatte og sårbare børn og unge i Danmark.

KONTAKT

Mathilde Friese

Teamleder for Social & Corporate Engagement

Vores Strategiske Erhvervspartnere


Logo for Nuuday

I 2023 har Nuuday indledt et partnerskab med Børns Vilkår, som skal bidrage til vores arbejde med det digitale liv blandt børn, unge og forældre.

Igennem samarbejdet vil vi bl.a. udvikle materiale til workshops for børn og unge på skoler landet over og sikre uddannelse af vores hundredevis af frivillige rådgivere på BørneTelefonen med nyeste viden, så de kan styrke og hjælpe de mange børn og unge, som kontakter os med spørgsmål om livet i den digitale verden.


Logo for Stryhns-gruppen

I november 2021 har Stryhns Gruppen indledt et samarbejde med Børns Vilkår. Med sin støtte bidrager Stryhns Gruppen til at sikre driften og den fortsatte udvikling af BørneTelefonen.

Det kan kræve mod at kontakte BørneTelefonen. Og mod kan komme på alle tider af døgnet. Derfor går Stryhns Gruppens støtte til at sikre, at BørneTelefonen kan holde døgnåbent

Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med Stryhns Gruppen og kampagnen ‘Mod til hverdagen’.


Logo for TJM

Ved at støtte forældrene, støtter vi børnene.

I september 2021 har TJM Forsikring indgået et samarbejde med Børns Vilkår om at kapacitetsudvide, styrke og synliggøre ForældreTelefonen.
Det nye samarbejde skal på den måde sikre, at flere forældre og voksne omsorgspersoner kan få den nødvendige støtte og faglige rådgivning, så de bedre kan hjælpe børnene.

Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med TJM Forsikring.


Logo for TDC Erhverv

TDC Erhverv har støttet og hjulpet Børns Vilkår og ikke mindst BørneTelefonen igennem mange år.
TDC Erhverv er bl.a. med til at sikre, at alle henvendelser til BørneTelefonen er gratis og at vi løbende implementerer den bedste teknologi til at sikre fuld anonymitet, brugervenlighed og tryghed for børnene.

Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med TDC Erhverv.


Logo for circle K

I Circle K er vi utrolig glade for at have indgået et langsigtet samarbejde med Børns Vilkår. Mange af os tager for givet, at alle børn har muligheden for at tale med en voksen, men det har vi erfaret, slet ikke er tilfældet. Derfor vil vi gerne være med til at sætte fokus på BørneTelefonen.

– Mette Uglebjerg, BU Manager/VP i Circle K

Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med Circle K og kampagnen ‘BørneKaffe’.


Logo for Brugsen

Brugsen og Børns Vilkår arbejder sammen om at styrke BørneTelefonen.

Hver dag, året rundt sidder vores frivillige rådgivere på BørneTelefonen klar til at lytte og rådgive børn og unge i Danmark.

De frivillige rådgivere er partnerskabets hovefokus. Et af de første fælles projekter bliver at rekrutterer 400 nye frivillige rådgivere til BørneTelefonen.  Senere forventes der at komme en række andre projekter, der kan støtte op om Børns Vilkårs arbejde for børn og unge. 


FN’s Verdensmål

Logo for FNs Verdensmål

Børns Vilkår har fokus på verdensmålene, da vi mener, at det er nødvendigt med en samlet koordineret indsats for, at vores børn kan trives nu og i fremtiden. Børn fortjener ikke at bekymre sig om verdens udfordringer, som klimaforandringer, fattigdom og diskrimination. Børn fortjener at være børn.  

Børns Vilkårs fire mærkesager er: OmsorgssvigtDigitale svigtSkolesvigt og Psykisk mistrivsel. Vores mærkesager går hånd i hånd med verdensmålene, og sammen kæmper vi for, at intet barn i Danmark skal svigtes i 2030.  

nyhedsbrev for virksomheder

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark.

Her får du viden om, hvordan vi med din virksomheds hjælp kan stoppe svigt.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov.
Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik

Lyshåret dreng set oppefra, blinker til kameraet.

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke