Børns Vilkår

 – en af de mest indflydelsesrige organisationer i Danmark

Når din virksomhed vælger at indgå et erhvervspartnerskab med Børns Vilkår, får I en unik mulighed for at styrke jeres image, fremhæve jeres produkter, nå nye målgrupper og skabe stolte medarbejdere. Vi udvikler partnerskaber, som bygger på Børns Vilkårs troværdige brand, høje faglighed og brede kendskab og opbakning i befolkningen.
Og dertil kommer, at I at hjælper med at stoppe svigt af udsatte og sårbare børn og unge i Danmark.

Kontakt

Elif Poulsen
Senior Partnership Manager

Vores Strategiske Erhvervspartnere


I november 2021 har Stryhns Gruppen indledt et samarbejde med Børns Vilkår. Med sin støtte bidrager Stryhns Gruppen til at sikre driften og den fortsatte udvikling af BørneTelefonen.

Det kan kræve mod at kontakte BørneTelefonen. Og mod kan komme på alle tider af døgnet. Derfor går Stryhns Gruppens støtte til at sikre, at BørneTelefonen kan holde døgnåbent

Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med Stryhns Gruppen og kampagnen ‘Mod til hverdagen’.


Ved at støtte forældrene, støtter vi børnene.

I september 2021 har TJM Forsikring indgået et samarbejde med Børns Vilkår om at kapacitetsudvide, styrke og synliggøre ForældreTelefonen.
Det nye samarbejde skal på den måde sikre, at flere forældre og voksne omsorgspersoner kan få den nødvendige støtte og faglige rådgivning, så de bedre kan hjælpe børnene.

Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med TJM Forsikring.


I sommeren 2021 lancerede Børns Vilkår et nyt samarbejde med YouSee, som sætter fokus på familiens digitale hverdag. Samarbejdet skal være med til at sikre en bedre forståelse for de både hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige dynamikker, der opstår omkring det digitale i familien og på den måde skabe gode digitale vaner i familien sammen.

Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med YouSee.


TDC Erhverv har støttet og hjulpet Børns Vilkår og ikke mindst BørneTelefonen igennem mange år.
TDC Erhverv er bl.a. med til at sikre, at alle henvendelser til BørneTelefonen er gratis og at vi løbende implementerer den bedste teknologi til at sikre fuld anonymitet, brugervenlighed og tryghed for børnene.

Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med TDC Erhverv.


I Circle K er vi utrolig glade for at have indgået et langsigtet samarbejde med Børns Vilkår. Mange af os tager for givet, at alle børn har muligheden for at tale med en voksen, men det har vi erfaret, slet ikke er tilfældet. Derfor vil vi gerne være med til at sætte fokus på BørneTelefonen.

– Mette Uglebjerg, BU Manager/VP i Circle K

Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med Circle K og kampagnen ‘BørneKaffe’.


FN’s Verdensmål

Børns Vilkår har fokus på verdensmålene, da vi mener, at det er nødvendigt med en samlet koordineret indsats for, at vores børn kan trives nu og i fremtiden. Børn fortjener ikke at bekymre sig om verdens udfordringer som klimaforandringer, fattigdom og diskrimination. Børn fortjener at være børn.  

Børns Vilkårs fire mærkesager erOmsorgssvigt, Digitale svigtSkolesvigt og Psykisk mistrivsel. Vores mærkesager går hånd i hånd med verdensmålene, og sammen kæmper vi for, at intet barn i Danmark skal svigtes i 2030.  

Mere om FN’s Verdensmål

Flere måder at støtte på


Få nyt om Børns Vilkår

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.