Børns Vilkår

 – en af de mest indflydelsesrige organisationer i Danmark

Når din virksomhed vælger at indgå et erhvervspartnerskab med Børns Vilkår, får I en unik mulighed for at styrke jeres image, fremhæve jeres produkter, nå nye målgrupper og skabe stolte medarbejdere. Vi udvikler partnerskaber, som bygger på Børns Vilkårs troværdige brand, høje faglighed og brede kendskab og opbakning i befolkningen.
Og dertil kommer, at I at hjælpe og stoppe svigt af udsatte og sårbare børn og unge i Danmark.

Kontakt


Sine Gadeberg
Senior Corporate Relations Manager

Vores Strategiske Erhvervspartnere


Ved at støtte forældrene, støtter vi børnene.

I september 2021 har TJM Forsikring indgået et samarbejde med Børns Vilkår om at kapacitetsudvide, styrke og synliggøre ForældreTelefonen.
Det nye samarbejde skal på den måde sikre, at flere forældre og voksne omsorgspersoner kan få den nødvendige støtte og faglige rådgivning, så de bedre kan hjælpe børnene. Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med TJM Forsikring.


I sommeren 2021 lancerer Børns Vilkår et nyt samarbejde med YouSee, som sætter fokus på familiens digitale hverdag. Samarbejdet skal være med til at sikre en bedre forståelse for de både hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige dynamikker, der opstår omkring det digitale i familien og på den måde skabe gode digitale vaner i familien sammen. Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med YouSee.


TDC Erhverv har støttet og hjulpet Børns Vilkår og ikke mindst BørneTelefonen igennem mange år.
TDC Erhverv er bl.a. med til at sikre, at alle henvendelser til BørneTelefonen er gratis og at vi løbende implementerer den bedste teknologi til at sikre fuld anonymitet, brugervenlighed og tryghed for børnene. Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med TDC Erhverv.


I Circle K er vi utrolig glade for at have indgået et langsigtet samarbejde med Børns Vilkår. Mange af os tager for givet, at alle børn har muligheden for at tale med en voksen, men det har vi erfaret, slet ikke er tilfældet. Derfor vil vi gerne være med til at sætte fokus på BørneTelefonen.

– Mette Uglebjerg, BU Manager/VP i Circle K


Flere måder at støtte på