Selvmordstanker

Henvisning

Livslinien

Hvis du, eller en pårørende, har selvmordstanker kan Livslinien hjælpe. Livslinien er et tilbud om rådgivning via telefon, mail eller chat. Livslinien værner om anonymiteten hos de mennesker, der henvender sig og alle medarbejdere og rådgivere er underlagt tavshedspligt.

Læs mere
Henvisning

Psykiatrifondens rådgivning

Psykiatrifonden formidler viden og skaber forståelse for psykiske problemer og sygdomme. Herudover tilbyder Psykiatrifonden anonym og gratis rådgivning til mennesker med psykiske problemer og sygdomme, og til pårørende. Du kan ringe, chatte eller skrive til brevkassen, og du kan finde gode råd og værktøjer til at få det bedre.

Læs mere
Henvisning

Landsforeningen SIND

SINDs formål er at forbedre forholdene inden for psykiatrien. De tilbyder bl.a. landsdækkende rådgivning, information og bisiddere.

Læs mere
Henvisning

DISPUK – Dansk institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning og Konsultation

DISPUK tilbyder gratis samtaler hos de psykologistuderende i Snekkersten. Der er mulighed for at få et gratis samtaleforløb, på op til 5 samtaler. Læs mere om vilkårene for de gratis samtaler på DISPUK´s hjemmeside: https://www.dispuk.dk/konsulentydelser/samtaleterapi/

Læs mere
Henvisning

Psykiatriske skadestuer

Flere steder i landet er der oprettet døgnåbne psykiatriske skadestuer, hvor man kan henvende sig i akut opståede krisesituationer. Man kan henvende sig på alle de psykiatriske skadestuer uanset bopæl. Hvis der skal foregå behandling eller undersøgelser, henvises der til de psykiatriske afdelinger tilhørende ens bopæl. Med undtagelse af Region Hovedstadens børn-, og ungepsykiatrisk akutmodtagelse, […]

Læs mere

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke